2. februar 2010

Cute Card Thursday Challenge #97:

Ukens oppgave hos Cute Card Thursday var å lage et kort med blomster - og her er mitt bidrag:


Papiret er fra Maja Design, stemplet med Penny Blacks "Casual" brushstroke med Distress Ink "Old paper". Motivet er det samme som jeg har brukt på papiret, og jeg har embosset det med Versamark Dazzle "Champagne" og klar UTEE. Under motivet har jeg lagt tyll. Rammen er stanset ut med Spellbinders. Dekorert med div. mulberry blomster og blader, samt halvperler fra Kort og Godt.

Takk for at du titter innom! :)

14 kommentarer:

 1. Kjempe lekkert! Veldig stilig med de halvperlene på forsiden.

  Stor tirsdagsklem fra meg.

  SvarSlett
 2. Kjempesøtt kort! :) Herlig farger du har brukt..

  SvarSlett
 3. Lekkert kort!! Herlige farger og motviet er nydelig!
  Jeg har også den Spellbinders rammen :) Kanskje jeg må lifte deg...

  SvarSlett
 4. Nydelig og stilig kort!! Herlig med de duse farvene!!
  klem Mette

  SvarSlett
 5. Åhhh, guri dette var flott. Har liksom ikke ord jeg nå. Rett og slett et utrolig gjennomført nydelig kort.

  SvarSlett
 6. Ååå, så vakkert! Nydelige farger og effekter, og veldig gjennomført :-)

  SvarSlett
 7. Gjennomført stilig!! Helt nydelig!!

  Klem Hege

  SvarSlett
 8. beautiful card and such pretty flowers. thanks for joining in the fun with us at CCT this week. hugs, annie x

  SvarSlett
 9. Lekkert, lekkert Hanne - som alltid;)
  Nydelige duse farger som du er en mester til å trylle frem. Kjempeflott måte du har brukt rammen på i kortet også!
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 10. For et nydelig kort! *beundre* ♥ Du finner alltid på så mye vakkert *smiler* Bloggen din er den som gir meg mest inspirasjon av alle, og jeg måper hver gang du legger ut noe nytt :O) Og takk for awarden. Så koselig :) Betyr mye når det kommer fra deg må vite :) Sender deg klem, smil og solskinn og håper du får en flott og kreativ onsdag ♥ Love Mica

  SvarSlett
 11. Så stilfult og pent kort Hanne! Nydelig stempel motiv, pene blomster og stilig med perlene!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥