21. februar 2010

Et guttekort...

Guttekort er alltid en utfordring syns jeg, så da jeg så That's just so cute sin utfordring om å lage guttekort fikk jeg lyst til å slenge meg med. Kjekt å ha noen sånne på lur iom at jeg har en liten gutt i huset sjøl som vel stadig oftere kommer til å trenge guttekort til bursdag framover.

Papirene jeg har brukt er fra Bo Bunny, motivet er fra hÄnglar, fargelagt med Distress Ink. I tillegg har jeg brukt tekststempel fra Norsk Stempelblad, Spellbinder-dies, en stjerne-charm og litt vokset bomullstråd, glitterlim og stifter - og stiftene var et kriterie i utfordringen.

Takk for at du titter innom! ♥

22 kommentarer:

 1. WOW såååå herlige farger!!! Stilig guttekort og kjempefint oppsett!

  SvarSlett
 2. Kjempe flott kort, så nydelig du fargelegger motivene dine;0)

  SvarSlett
 3. Wow!!! Kjempe stilig kort med helt knall fargelegging!!

  SvarSlett
 4. Såå stilig guttekort!
  Du er virkelig flink til å variere farger og oppsett:-)
  Liker veldig godt fargevalget på dette kortet.
  Ha en fin søndag!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Utrolig flott fargelagt!! Kjempeflott oppsett og fargevalg!

  Tusen takk for kjempekoselig kommentar på siden min! Ja, du får slenge deg med på Gorjuss-utfordringene du også, de har masse fine utfordringer :-)

  Ha en kjempefin søndagskveld og en super uke!

  Klem :-)

  SvarSlett
 6. Dette var et tøft guttekort. Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 7. Herlig guttekort, et rent og pent kort!!
  Klem Mette

  SvarSlett
 8. Wow utrolig fint farge legging du har fått til her! Som Mette sier veldig rent og pent :O)
  Jeg synes også det er vansklig å lage gutte kort, og har 2 små gutter selv, og inser samme som deg at jeg må vel bare finne meg i å lage dem siden der blir behov for mere etterhvert! :OD
  Jeg legger meg til som følger hos deg siden jeg har sett så mye fint her :O)

  Ha en fin kveld
  Hilsen Nina

  SvarSlett
 9. Dette var et kjempefint guttekort! Kjempefint malt, nydelige papirer og veldig gjennomført!

  SvarSlett
 10. Tøft kort og nydelig fargelegging!

  SvarSlett
 11. Hei!
  Ett kjempefint guttekort! Masse fint å se i bloggen din, så jeg legger meg til som følger.
  Hilsen Ida

  SvarSlett
 12. Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min :o)
  Så stilig guttekort, og den søte HS-gutten er helt nydelig fargelagt !

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 13. Så flott guttekort Hanne! Så nydelig fargelegging! Kjempefin fargekombinasjon også, og rent og pent som det sies over her;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 14. Kjempefint guttekort Hanne:) likte veldig godt pyntearkene og fargene du har valgt!! Ja hele oppsettet er flott:)!! Og så er det jo så lekkert fargelagt, bare så det er sagt:)!!
  Takker også for så koselige kommentarer hos meg, de betyr mye og jeg setter utrolig stor pris på dem:)

  Ha en flott kreativ uke!
  Go'klem fra Heidi:

  SvarSlett
 15. Hei Hanne! Sååå utrolig lang og hyggelig hilen du har lagt igjen i bloggen min, ble såå glad! :) Jeg er veldig imponert over dine prosjekter jeg da! Hu lager så mye fint!!! Nå om dagen har jeg et eller annet problem med pcen min...får ikke sett alle bilder.....ser vel ca 80% av bilder som legges ut her i blogg verden...og det er utrolig irriterende, men min fetter skal tre støttende til å se på saken antakelig en dag denne uka... Men altså...Regner med at du minst har lagt ut 2 bilder i dette innlegget og jeg kan bare se "inni-kortet-bildet! Men får jo en liten pekepin på farger iallefall da...og de likte jeg godt,hihi! ;) Jeg prøver å øve meg på å lage litt gutt/mann kort innimellom fortiden... Kommer ikke unna at det er mye vanskeligere enn jente varianter. Gutta som får kort av meg må pent takle noen blomster eller blonder i ny og ne...selv om jeg prøver å ikke gjøre det dillete...vet nesten ikke hvordan jeg skal pynte ellers,hihi! ;) Har funnet ut at noter og stjerne funker iallefall! ;) Ha en fin uke og mandag! Klem

  SvarSlett
 16. Herlig guttekort! Det er lurt å ha noen slike på lur med tanke på bursdager og sånt ja :)
  Dette var nydelig, stilrent og vakkert fargelagt!

  tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min, kos deg med G45 når den tid kommer :)

  klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 17. kjempe flott kort, liker godt fargene du har benyttet her, stempelet er fint fargelagt.

  Takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 18. super sejt kort i skønne friske farver

  SvarSlett
 19. Stilig guttekort! Jeg digger fargene. :)

  Tusen takk for ditt bidrag! ;D

  SvarSlett
 20. Åhhhh vakkert,vakkert Hanne!!
  Nydelige farger og hÄnglar gutten er så vakkert malt!
  Nydelig design!!
  Ikke lenge igjen nå,vennen :)
  Go`klem fra Maya :)

  SvarSlett
 21. Dette var virkelig delikat! Elsker fargene, oppsettet, fargeleggingen din.. ALT!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥