20. februar 2010

Et konfirmasjonskort i grønt og svart

Jeg har kjøpt den nye serien fra Basic Grey, ORIGINS, og fikk lyst til å lage noe av dem med en gang. Disse har både farger og mønstre jeg svært sjelden bruker, men til noen anledninger kan disse være skikkelig stilige.

Her har jeg laget et veldig enkelt konfirmasjonskort til en gutt, i hovedsaklig grønt og svart.Teksten er fra Stempelglede, og den er stemplet med Distress Ink- Peeled Paint.

Tekstmotivet på fronten sitter på et "magebelte" som fungerer som lukke mekanisme.


9 kommentarer:

 1. Dette kortet likte jeg kjempegodt ♥ Det hadde virkelig stil!!! Begynner å bli lei av søte kort, og dette traff meg rett i "smaken" :O))) Nydelig og elegant! Heldig konfirmant :O) Ønsker deg en super lørdag :O) Klem Mica

  SvarSlett
 2. Åhhh, dette var knallflott Hanne! Ikke umulig at jeg kommer til å lifte deg her etterhvert. :)

  Ha en super helg!

  SvarSlett
 3. Nydelig og kreativt kort =)fin bretteteknikk ! den blir jeg sikkert og prøve meg på =) fortsatt god helg =)

  klem

  SvarSlett
 4. Stilig konfirmasjonskort!
  Tøft i grønt og svart...passer perfekt til en gutt!
  Ha en fin lørdag:-)
  Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Knallstilig kort! Råflotte farger også. Liktei deen med "magebeltet"!

  SvarSlett
 6. Knallekkert! Flotte farger og stilig og spennende lukking :-)

  Ha en kjempefin helg!

  Klem ;-)

  SvarSlett
 7. Hei Hanne! Så stilig kort du har lagd! Litt utypisk deg, men allikevel flott;)
  Likte veldig godt Valentineskortet ditt under her også. Flott med hjertet i front!
  Beklager at jeg har vært litt sløv på bloggrunder i det siste, mye annet har tatt tiden. Og så oppdaget jeg at jeg ikke fulgte bloggen din (rødme), det var jeg da overbevist om at jeg gjorde. Hmm, ja nå gjør jeg det iallefall! Nesten snødd inne er jeg;) Måker'n har jo tatt fri, så Dollar og jeg kjemper oss gjennom snøkavene tidlig og sent her;)
  Ha en superflott søndag! Vi snakkes!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 8. Jeg er en liten tur innpå igjen her jeg, for å prøve å gi deg noe som ligger i bloggen min igjen;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥