24. februar 2010

♥ God Jul i stua! ♥

Det er bare å fortsette å snekre julekort - jeg har som nevnt tidligere pålagt meg selv å lage tre julekort hver måned fram til desember - og jeg kan vel si det sånn at jeg ligger litt på etterskudd allerede...Men februar er ikke over enda, så hvis jeg klarer to til i løpet av et par dager, så går det i boks!

Det første kortet er laget til Trykkpressas februarutfordring , og oppgava var ei skisse.
Jeg har brukt papirer fra Ladybug&Friends, litt av en gammel bokside, vintage-bilde fra Minne-hjørnet, nye Spellbinder Big scallop ovals og "gamle" Petite ovals, ei blonde og noen mulberry-blomster og blader. God Jul-teksten er stanset ut med QK-alfabetet Maddie Ann.


Det neste kortet har jeg også brukt de nydelige julepapirene fra Ladybug&Friends og vintage-bilde fra Minne-hjørnet:

 


Her har jeg brukt Martha Stewart Branch-punch til å lage noen greiner rundt de hvite bærene. De har jeg forøvrig plukka fra dørkransen min som jeg har til jul. Jeg har stemplet et lite "banner" (Magnolia) og klippa ut og montert med 3d-tape - og stemplet med et God Jul-stempel fra Papirloftet.

9 kommentarer:

 1. Ting er i ferd med og skje.
  På fredag vil designteamet bli presantert, og 1. Mars vil vi kjøre i gang med vår 2. utfordring, så her er det bare og følge med. =)

  SvarSlett
 2. Så nydelige julekort, du lager så mye pent! Har aldri forstått at man orker lage julekort hele året jeg da, men det er jo kjempe lurt,så slipper man skippertak i oktober-november...og må innrømme at jeg plutselig laget 5 julekort her for få dager siden da jeg plutselig fikk ånden over meg,hihi...Håper det skjer igjen så jeg ikke får så pes før jul i år som i fjor,hihi...Greit å lage julekort nå som det er reine juleidyllen utefor vinduet (drittlei snø) men julekort i juli tror jeg ikke kommer til å friste meg å produsere altså.. ;) Ha en super torsdag. Sees i Ski om et par uker! :) Klem

  SvarSlett
 3. Hei!
  Det var nydelige julekort begge to!
  Ida

  SvarSlett
 4. Å, så lekre julekort. Disse likte jeg utrolig godt begge to, de er rålekre!

  SvarSlett
 5. Nydelige julekort Hanne! God Hannestil over disse! Nydelige farger og lekkert oppsett. Stilig med bærene (spørs hvordan dørkransen din blir seendes ut før neste jul da;))
  Jeg måå nesten si - to sjeler og èn tanke! Begynte også på et julekort til Trykkpressa i går, som jeg skal gjøre ferdig nå;) Første gang jeg lager julekort så tidlig.
  Ha en flott torsdag!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 6. Så lekkert da Hanne! Selv om du ligger etter skjemaet ditt ligger du langt foran mitt når det kommer til julekort. ;-)

  Og du, jeg er med på at jeg har vært heldig i det siste så jeg bør vel ikke forvente å vinne hos Prima. Hehe, men det blir jo desto mer spennende for den som vinner når det er mange deltakere da. ;-)

  SvarSlett
 7. Kjempelekre!! Heldige de som får julekort av deg, altså!

  Godt å høre at det ikke er bare meg som er litt på hæla med de 6 kortene som skal lages for januar og februar, men dette fikser vi :-)

  SvarSlett
 8. Nydelig kort!
  takk for at du deltar på utfordringen vår. :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥