5. februar 2010

Min favoritt-stil...

Scrappehuset har en utfordring gående - man skal scrappe i sin favoritt-stil. Jeg har ofte fleipa med at jeg lager kort stort sett av ett mønsterpapir, en horisontal linje og et ovalt motiv, og da gjerne i pastellfarger. Dette kortet laget jeg i "Torsdagsklubben" i går, og det ble intet unntak - samme oppskrift som veldig mange andre av kortene mine - det blir bare sånn når jeg setter igang... Så at dette er min "favoritt-stil" er det ingen tvil om. Jeg elsker det søte, romantiske i "shabby chic"-stilen og blir visst aldri lei det.Papiret er fra Maja Design, motivet er Sarah Kay - malt med Distress re-ink. Div. mulberry blomster og blader, samt metallpynt fra http://www.korthobby.no/. Har brukt Spellbinders Petite Ovals, small/large og large scallop til å lage matten under motivet. Blonder fra Korterud i Mysen, og sommerfuglen er stemplet og punchet med Martha Stewart-punch.Innsiden har fått samme layout som forsiden. Teksten er fra Stempelglede - jeg blir ALDRI lei de stemplene, de er så flotte! ♥

God helg!

27 kommentarer:

 1. Kjempelekkert kort Hanne. Liker stilen din! Klem

  SvarSlett
 2. Hei Hanne :) Takk for koselig kommentar i bloggen min!

  Kortet ditt er skikkelig koselig, jeg liker godt stilen din! Nydelige farger, og jeg bare elsker blondene!!

  Gleder meg veldig til å se deg igjen også, gi meg en S! Gi meg en K! Gi meg en I! .... ehm.. ja...jeg GLEDER meg! :)

  Ha en koselig fredagskveld, her har vi vasket og ryddet oss klare for en hyggelig fredagskveld med god mat og gullrekka på tv :)

  Klem fra Marte

  SvarSlett
 3. Hei, hei og takk for sist! Alltid hyggelig i "Torsdagsklubben";)
  Det gjør ikke noe om det blir mye likt vet du når det blir så lekkert som du gjør det! Intet unntak med dette kortet som også er enda finere IRL! Du er blitt en racer med blomsterpynt må jeg si;) Og jeg kan godt være med i heiagjengen til Marte over her for Ski-treffet!
  Håper du hadde en fin dag i dag;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Åhhh så flott. Ser jo at du bruker opp hele mønsterarket på et kort. ;-) Nydelig malt motiv og jepp, stempelglede ruuuler når det kommer til flotte stempler!

  Blir rent misunnelig på dere i torsdagsklubben jeg, høres ut som dere har det kjempeartig!

  SvarSlett
 5. utrooolig vakkert *stønn* ♥

  SvarSlett
 6. Your style is PERFECT!!!
  This is so gorgeous - love the bling and sparkle. Beautiful colors ;)
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 7. Å, guri, så vakkert! Du er helt suveren på denne stilen, helt fantastisk nydelig, så håper det er veldig lenge til du blir lei av denne stilen :-)

  SvarSlett
 8. Your cards are amazing
  this is so beautiful!!!

  SvarSlett
 9. SÅ LEKKERT!!!
  Knallfint kort! Digger fargene max, og så nydelig pyntet!!
  Tusen takk for at du er med på leken!!!

  SvarSlett
 10. Lekkert kort i nydelige farger!!
  Kjempefine ark, pynt og stempler!

  Enig med de over..håper du aldri blir lei denne stilen...bare helt vakkert kort:-)

  Ha en fin lørdag!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 11. Nyyydelig kort!!
  Så vakkert gjennomført gjennom heile kortet!
  Lekre detaljer også!!

  Klem,
  Jorunn

  SvarSlett
 12. Nydelig kort Hanne! Du er så flink altså! :) Det ligger en award til deg i bloggen min! :)

  SvarSlett
 13. Nydelig kort! Sarah Kay stemplene er jo bare nydelig, og dette ble ordentlig idyllisk slik som du har malt og pyntet :-)
  Ha en flott helg!
  Klem, Guro

  SvarSlett
 14. Helt nydelig kort! Romantisk, delikat og nydelig sammensatt :)

  SvarSlett
 15. Nydelig kort!! Delikate farver og detaljer gjennom hele kortet!!
  Klem Mette

  SvarSlett
 16. Du lager de vakreste kort!! NYDELIG!!:)

  SvarSlett
 17. Alltid, alltid så lekkert hos deg Hanne, og alltid like koselig å se deg og få en god klem :) Tusen takk for kjempehyggelig treff og jeg håper du får anledning til å komme neste gang også!
  Stilg template! Hvor har du fått tak i den'a? *blunker vilt*

  Klem fra
  Maria

  SvarSlett
 18. Synes du har laget et fantastisk flott kort:-))
  Så lekkert gjennomført på alle sider.
  Ha en flott og kreativ uke!

  Klem,
  Astrid

  SvarSlett
 19. Så nydelig kort!

  SvarSlett
 20. Å, sukk, så nyyydelig og delikat!! Skjønner godt at du ikke blir lei stilen, og er helt enig, liker den kjempegodt selv :) Så vakre farger du har brukt, og kortet er aldeles nydelig på hver eneste side!

  Takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min! Gleder meg til å følge deg i 2010!

  Ha en fortsatt fin onsdagskveld :)
  Klem fra Gunhild

  SvarSlett
 21. Kjempe lekkert. Eg har noe til deg i bloggen min:)

  SvarSlett
 22. TUSEN TAKK for alle de koselige kommentarene dere legger igjen! ♥

  SvarSlett
 23. Heisann hoppsann Hannemor!!
  Nyyyydelig kort, med lekre detaljer og vakre papirer!
  Jeg digger stilen din jeg også, den er så sart og lekker!!
  Du er utrolig dyktig, vennen :)

  Gleder meg sååå til å treffe deg igjen, og nå er det ikke lenge til!! *Hurra*
  Ha ei superduper helg,
  klemmer fra Maya:)

  SvarSlett
 24. Nydelig kort, og helt deg ja. Du har jammen rett i at de ofte har denne formen. Hadde egentlig ikke tenkt så mye på det før du bemerket det her. Det ligger noe til deg i bloggen min. Ha en super lørdagskveld. Klemmer.

  SvarSlett
 25. Hei!

  Jeg har noe til deg inne på bloggen min, under award ;)

  Mange søndagsklemmer fra meg.

  SvarSlett
 26. Alldeles nydelig kort du har laget! Fantastisk flotte farger!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥