17. mars 2010

Helgas begivenhet...

...er vel overstått - og det har vært helt SUPERT på Ski-treffet! Men det tar på å være oppe natt og dag, så jeg har brukt to dager på å komme meg igjen! ;) Bilder fra treffet finnes forresten i bloggen til Minne-hjørnet .

Denne gangen fikk jeg faktisk gjort litt på treffet, og jeg lagde bl.a disse tre kortene som bidrag til konkurransen på lørdag. Oppgaven var å lage en kort-serie på tre kort i 10x10cm størrelse, etter tre ulike skisser. I hovedsak skulle man bruke pasteller, tema skulle være vennskap og kortene skulle ha håndsøm.

Mønsterpapiret er fra G45, blomstene er fra Papirloftet og WildOrchidsCraft. Tekst-tag'ene er punchet med Word Window-punch og teksten er stemplet med clearstamps fra Norsk Stempelblad. Stempel-bordene er fra "Min Venn"-plata fra Stempelglede, og papirbordene er punchet med Martha Stewart-punch.

18 kommentarer:

 1. Tenker dere koste dere på treffet ja! Tar på skjønner jeg ;)
  Nydelig kort du har laget! Så lekre og sarte farger!

  SvarSlett
 2. Hei på deg Hanne!
  Disse kortene dine var jo bare helt nydelige. Jeg beundret de lenge:)
  Du skulle jo presentert deg på trefft. Jeg er så dårlig på å kjenne igjen folk fra bloggbildene deres, og jeg hadde ingen anelse at det var deg som stod i kassen! Ha ha! Vi får skylde på at det var sent på kvelden ;) *fniiis*
  Vi får ta det igjen neste gang. Håper jeg får til å være med da også!
  Ha en flott onsdag videre!
  Klemmer fr aKristine;)

  SvarSlett
 3. Disse kortene er bare så utrolig flotte!! Så lekre farger og delikate detaljer.

  Klem fra
  Camilla

  SvarSlett
 4. Er det du som har laget disse??? Jeg sto å kikket på de lenge, var en av favorittene mine dette. De er jo enda finere på ordentlig. Gulfargen du har brukt er helt nydelig. Var borte å kikket på de etter avstemmingen også når de lå på sittebenken..
  Flink er du :)

  SvarSlett
 5. Åhhhhhhh, de er bare sååå vakre ♥♥♥

  Takk for sist, det var så hyggelig å møte deg og skravle litt :)

  Klem fra Nina.

  SvarSlett
 6. Nydelige kort, lekkre farger og blomster<3

  SvarSlett
 7. Så bra at du har kost deg på treff :-)

  Så vakre kort du har laget! Det er så lekkert med kort i hvitt og kremnyanser, det blir så rent og elegant :-) Nydelige ark, også var det kjempefint med håndskrift på tag'ene!

  SvarSlett
 8. Hei og takk for sist! Kjempe koselig å hilse på deg på Ski-treffet:-) Gleder meg allerede til neste treff!

  Disse tre kortene har jeg sett live:-)...utrolig nydelige!!
  Ha en fin kveld!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 9. Så flotte kort, og de tekststemplene kjenner jeg at jeg må ha....

  SvarSlett
 10. Hei, hei og takk for sist vennen! Så koselig å dra på treff med deg! Selv om vi blir litt trøtte og slitne er det absolutt verdt det. Og fikk jo gjort noe også;)
  Kortene dine er så lekre Hanne. Mye flottere i fargene i virkeligheten. Og så er jeg så imponert over sømmen din;)
  Stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
 11. Det var en nydelig kortserie du hadde lagd :) Så sarte og så fint pynta!!

  SvarSlett
 12. Hei hei og takk for sist Hanne.
  Nydelige konkurransekort du laget! Skjønner godt at du var sliten jeg - er ikke 20 år lenger vet du og da tar det på en stakkar å døgne!! Håper du har fått hvilt deg nå. Jeg var litt kje også men på en fin måte. Koser meg bare mer og mer:-)

  Ha en fin dag i vaskebøtta:-)

  Klem Maria

  SvarSlett
 13. Nydelig Hanne! Du er så flink med sarte myke farger...Kortene dine er alltid så stilfulle og lekre! Jeg lagde ikke kort til den oppgaven eg for jeg fikk det bare ikke til,hehe! :) Takk for en kjempe hyggelig helg og jeg har selvsagt alt meldt meg på treffet i oktober! :) Ha en super uke! Klem

  SvarSlett
 14. Beautiful cards you have made again!
  I have something for you in my blog :O))

  Hugs Nina xx

  SvarSlett
 15. Hei vennen!

  Så hyggelig at jeg kan være til inspirasjon =)
  Møblene våre var brune før, antikkbeiset tror jeg det het. Så vi pusset noe på det, spesielt hvis det er store overflater som skal brukes mye (for eks. et bord) bare husk å tørke skikkelig av evt bruk en støvsuger med børstemunnstykke til å få vekk pussestøvet med. Bruker vanlig heftgrunning, og maler iallefall 2strøk, avhengig av den opprinnelige fargen på møbelet. Vi har malt med Lady tre&panel hvit, glans 40. Det er halvblank. Helblank blir for mye, synes jeg, og matt blir veldig livløst. Men det er jo etter smak...

  Bare spør om det er noe du lurer på =)
  Klem C.

  SvarSlett
 16. Nydelige kort igjen fra deg! Utrolig forsegjorte til bare å være 10x10 cm store.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥