11. mars 2010

I morgen starter Ski-treffet! JUHUUU!!!

Jeg gleder meg som en unge til Ski-treffet - det har vært så gøy de gangene jeg har vært der tidligere, og jeg er helt sikker på at det kommer til å bli minst like bra denne gangen! ♥

Ei hel helg sammen med 100 supre, papirglade damer, et flott kurs-program og butikken stappfull av nytt og nyttig - kan det bli bedre?!

Jeg håper at jeg treffer mange, både nye og "gamle", blogg-venner i helga! :)

4 kommentarer:

 1. Juhuu, gleder meg som en unge jeg også! :) Har skrevet ut bilder til nå jeg, hihi! Vet jo aldri på forhånd hva jeg vil scrappe eller hva slags oppgaver vi kan få så må ha mange alternativer, hihi! ;) Kanskje jeg bare lager kort og ikke trenger bildene engang, hahaha, hvem vet...ganske typisk å få gjort lite iallefall fordi tiden går til skravling og snusing i andres prosjekter, men bra blir det garantert uasnett! Vi sees! Klem

  SvarSlett
 2. Hei Snuppa!
  Har vært utrolig treg med pakking vet jeg, men det vil ikke si at jeg ikke gleder meg, for gjett om jeg gjør...Full skjerpings på pakkefronten nå ;) Vi ses i kveld! Gleder meg villt..
  Klem

  SvarSlett
 3. Kos deg masse på treff :-)

  SvarSlett
 4. Håper du koser deg masse på treffet, Hanne!! Heldiggrisen!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥