30. mars 2010

Påskepause...

Det er ikke så mye kreativt jeg får gjort for tida - vi får kalle det ei lita påskepause. Jeg rydda på scrapperommet mitt i går da, så nå er det i hvertfall fysisk mulig å få gjort noe her. ;)

Jeg har laget et hurtig-kort i ettermiddag, siden mamma trengte et bryllupskort som jeg hadde lyst til å lage. Det er når man tar på seg sånne oppdrag at man merker at det er kjekt å ha litt av hvert på lur. Jeg har laget et veldig enkelt kort, det måtte det bli når det skulle være klart på ei lita stund - og endelig kom bryllupsmotivene fra den nye serien til G45 til nytte og noen papirer fra TCP Studios som jeg har hatt liggende ei stund i påvente av et bryllupskort.

Tekstene er fra Stempelglede.(Beklager dårlig bildekvalitet...jeg trenger virkelig et nytt kamera...)

9 kommentarer:

 1. Så flotte ting du lager.
  Jeg har vært innom ofte i det siste å kikket.
  Du inspirerer meg ofte.
  Det ligger noe til deg i bloggen min.
  Grethe

  SvarSlett
 2. Kjempefint!

  Ønsker deg en god påske, min venn.

  KLEMMER

  SvarSlett
 3. Nydelig, Hannemor :-) Gøy å se litt annerledes bryllupskort også.

  Påskeklem fra Wenche

  SvarSlett
 4. Det var rett og slett kjempelekkert! Veldig flott med et utradisjonelt bryllupskort.

  Deilig med noen dager fri, og noen ganger er det veldig greit med en liten kreativ pause så man kan få ryddet litt, ja. Jeg har forresten en liten ting til deg på siden min ;-)

  Påskeklem

  SvarSlett
 5. Lekkert, stilrent og nydelige farger, me like!!!:)
  Unni

  SvarSlett
 6. Enkelt sier du...men det viktigste er hvordan resultatet blir og dette var et nyyydelig bryllupskort, spør du meg! Digger bildet med det dansende paret. Også var bryllups papirene du sier du har hatt liggende helt utrolig nydelige de også. Lekkert og stilrent med firkentene inni korte,en med stempel på og en til fritekst! :) Ønsker deg en fortsatt flott påske Hanne! Klem Elise

  SvarSlett
 7. Det er kanskje ikke så mye stæsj på det, men det var et lekkert bryllupskort.
  God påske.

  SvarSlett
 8. Award til deg i bloggen min Hanne! ;) Forsatt god påske! Klem

  SvarSlett
 9. Et lekkert kort, Hanne:)

  Og så ligger det noe å venter på deg i bloggen min:)
  Klem fra Heidi:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥