21. april 2010

Beklager mitt fravær...

Tiden flyr rett og slett fra meg for tiden...jeg har laget minimalt med kort i april - bortsett fra 20 konfirmasjonsinvitasjoner. Jeg har masser av vår-nyheter som bare venter på å komme til nytte, men jeg er litt "tom" for tida rett og slett...

Jeg satt meg ned i går kveld og fikk plutselig lyst til å lage et kort. Jeg så på de herlige utklippsbildene fra G45 sin Le Romantique-kolleksjon, og fikk lyst til å bruke ett av dem. I tillegg hadde jeg lyst til å utfordre meg selv til å bruke tre ulike mønsterpapir på kortet. Jeg bruker veldig sjelden mer enn to, ja aller mest bare ett egentlig...Etter inspirasjon fra Camilla Støen Bakke, som i det siste nummeret av Ett Trykk fortalte at hun alltid måtte bruke minst tre papirer på et kort, så måtte jeg altså prøve meg på det jeg også.

Her ble resultatet. Tre mønsterpapirer. To fra Melissa Frances og ett fra Graphic45. Motivet er som nevnt også fra G45. Teksten er fra North Star Stamps og sommerfuglene er fra Karen Marie Klip - Panduro. Halvperler fra Kort og Godt.

Jeg håper at jeg får tid og masse motivasjon til å sette meg ned og lage enda flere kort snart - jeg koser meg jo glugg i hjæl når jeg først kommer i gang! ;)
Kortet har jeg tenkt til delta i http://www.thatsjustsocute.blogspot.com/ sin Extra Cute-utfordring - "bruk stempel".

17 kommentarer:

 1. Dette kortet var nydelig Hanne! 3 mønsterark mestret du helt perfekt! :) De arkene er jo bare nydelige og bilde er så fint! :) Håper motivasjonen kommer tilbake snart! Gleder meg til å se mer nytt i bloggen din med dine nye vår-papirer! ;) Klem

  SvarSlett
 2. Så lekkert det ble, Hanne!! Flotte ark og nydelig pyntet. Det gikk jo kjempefint å bruke 3 forskjellige mønsterark. Nå venter jeg bare på neste kreasjon :0)

  Klemmer Wenche

  SvarSlett
 3. Nydelig, Hanne! Nå fikk jeg lyst til å prøve 3 mønsterark også!!!!

  Klem Hege

  SvarSlett
 4. Lekkert kort du har laget! Nydelige farger og mønster ark! Flott med blonder, perler og sommerfugler til:-)

  Vi har en utrolig fin hobby...ikke alltid tiden strekker til...blir ekstra koselig når man får tid:-)

  Ha en fin onsdag! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Magic number three, Hanne!!!
  Love the layers - so much depth.
  And that's a lovely image.
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 6. Takk for sist, det var veldig hyggelig å se deg igjen :-)

  Så hyggelig å se et nytt kort fra deg, og det var aldeles fortryllende vakkert! Så nydelige farger, og pynten helt perfekt!

  Klem :-)

  SvarSlett
 7. Oioioi så lekkert, så sart og nydelig! Herlig satt opp og alt passer til hverandre. Det var nydelige ark, tror jeg må titte litt ekstra etter de neste gang jeg shopper. Lekkert altså! ♥

  SvarSlett
 8. Dette var rett og slett nydelig! Herlige sarte farger og lekkert med utklippsbildet.

  SvarSlett
 9. rett og slett et fantastisk lekkert kort, digger det rene oppsettet. Flotte farger og regner med hovedmotivet er fra et graphic45 ark=)

  Takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 10. Åhhh for et vakkert og romantisk kort!!!:)
  Unni

  SvarSlett
 11. Vakkert,vakkert Hanne!!
  Nydelige papirer, lekre farger og elegant pyntet!!

  Så koselig å treffe deg igjen i helgen, skulle hatt mer tid, så man kunne fått pratet litt også ;)
  Var litt på "tuppa" der ei stund ;)
  Kos deg med helg,
  klemmer fra Maya :)

  SvarSlett
 12. Hei igjen!

  Stikker bare innom igjen for å si at jeg har noe til deg på siden min ;-)

  Riktig god helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 13. Nydelig kort i herlige duse farger!!
  Klem

  SvarSlett
 14. Helt fantastisk nydelig kort, så sarte og fine farger! Det blir aldri feil med blonder og sommerfugler, dette var bare bedårende flott!!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥