7. april 2010

Tusen takk for hyggelige awards!

Tusen takk for hyggelige awards jeg har fått fra flere av dere! ♥ Jeg beklager at jeg er så dårlig på å videresende og publisere dem, det går litt trått med blogginga og papirsakene for tida rett og slett.

Jeg håper at jeg har fått med meg alle i "oppsamlinga" her nå - tusen takk til Anita , Heidi , Lambi/Elise , Anne  og Grethebella  som har gitt meg denne søte og ikke minst koselige awarden! ♥ Disse damene fortjener oppmerksomhet selv, så ta en tur innom bloggene deres for en titt - veldig mye lekkert å se!

Jeg har også fått en annen koselig award fra Nina , med tilhørende oppfordring:

The rules of acceptance are:

1. Give a top ten list of the things that make you happy.
2. Give a top five list of trivia about yourself.
3. Share the award with only five persons and ask them to do the same things.
4. Link the blogs you choose, and link the blog of the person who awarded you.
10 things that make me happy:

1. VÅR!
2. Nye mønsterpapirer
3. Lav dollarkurs
4. Scrappetreff
5. Torsdagsklubben
6. Musikk
7. Gode vennskap
8. Fridager
9. Å lage kort
10. Shopping!

Jeg tror vi sier at lista ikke er i prioritert rekkefølge - og så hører jo selvsagt mann, barn og familie med på ei sånn liste, men det er så selvsagt - de er helt på topp! ;)

5 trivia about myself:
1. Skikkelig skippertaksmenneske...
2. Liker ikke å shoppe sko...
3. Favorittretten min er tomatsuppe...
4. Veldig glad i norsk, klassisk musikk...
5. Blir veldig fort sjø- og bilsyk...

Jeg skal sende awardene videre - og i steden for å lage ei liste med tilsammen 17 bloggere for disse to awardene, så velger jeg å videresende den siste her til 5 stykker og la den første gå tilbake til de jeg har fått dem av - de ville vært på "award-lista" i alle tilfeller! ♥


Marte - ei veldig koselig og ikke minst dyktig dame som jeg er så heldig å ha kommet i kontakt med gjennom Minne-hjørnet og Ski-treffet. Lager de nydeligste ting med papir og har en scrappestil som jeg er veldig svak for!

Camilla - det er ingen som gjør Magnolia som Camilla! Hun lager de lekrest kort med herlige kombinasjoner av papirer og farger. Man blir aldri ferdig med å se på kortene hun lager - de har så MYE ved seg. Og fargeleggingen hennes - den er i en klasse for seg, rett og slett!

Lise - min sjelefrend fra flere år tilbake - og nå har vi også kortlagingen til felles! ♥ Lise lager nydelige kort og veldig flotte ATC'er, med herlige farger og detaljer. I tillegg har hun en egen sans for interiør og det å gjøre det koselig rundt seg.

Kari - ei herlig dame som jeg har kommet i kontakt med gjennom scrapping.no og Mosse-treffet. Kari er en kortkunstner, og kortene hennes er en fryd for øyet!

Wenche - sprudlende, blid og kreativ dame som jeg var så heldig å bli kjent med på Ski-treffet! Lager herlige kort og har en søt, romantisk papir-stil som jeg liker veldig godt!

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for awarden, Hannemor :0) Det setter jeg stor pris på.
  Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Hejsan!
  så mycket fint du har att bjuda på här i bloggen din:)
  Har lagt mig i din följar grupp, så jag kan se när du uppdaterar bättre.
  Kram Camilla

  SvarSlett
 3. Åååå tusen takk for utrolig koselig award!:: *stor klem* og ikke minst for flotte ord, de varmer mye! Takk for alltid så hyggelige kommentarer i bloggen min også! Veldig moro å lese at du likte artikkelen i Ett Trykk!! Tusen takk:)
  Ha en flott VÅR-dag videre!
  Klemmer fra Camilla

  SvarSlett
 4. Hei Hanne! Tusen takk for en utrolig koselig omtale, det setter jeg STOR pris på!

  Påsken har vært deilig, tross dårlig vær. Deilig med familie og tid til kos! :)
  Hvordan har dere hatt det?

  Gode tanker og klem fra Marte

  SvarSlett
 5. Hei Snuppa!
  Håper alt ståt bra til!? Ser du har fått Awarder, Gratulerer! Jeg har nemlig en til til deg i bloggen min. Håper vi ses snart... Skal du på messa til helgen da?
  Stoooor varm klem

  SvarSlett
 6. Jeg vurderer veeeeeldig en tur på lørdag....

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥