26. mai 2010

Bloggpause - men ikke kort-pause!


Det har ikke vært rom for blogging de siste ukene - jeg har vært opptatt med å lage invitasjoner, bordkort, sangomslag og dekorere sanger til konfirmasjonen til kusinene mine. I tillegg har jeg laget 12 konfirmasjonskort til dem - fra "hele slekta". Så da har bloggen måttet ligge for ei stund.

Nå er konfirmasjonen vel overstått, og jeg har fullført prosjektet. Da er det vel på tide å vise fram det jeg har laget - og jeg starter med et av kort-parene - kusinene mine er tvillinger. Jeg har tenkt som så at kortene bør være ganske like, men likevel ikke helt.

I tillegg skulle de være ganske enkle, jeg skulle tross alt lage en del av dem - og alle parene burde jo være ulike syns jeg.

Disse kortene er laget med de nyeste Maja design-papirene.


6 kommentarer:

 1. Wow, de var rett og slett knallekre!! Kjempestilig med litt annerledes konfirmasjonskort :-)

  Skjønner at du har hatt litt å henge fingrene i, ja. Gleder meg til å se mer!!

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Lekre konfirmant kort!
  Stilig med svart og hvitt:-)

  Ha en fin kveld! Klem Laila.

  SvarSlett
 3. så vakre de var ♥ gleder meg til å se resten :D Hvordan har du fått til navna deres? Er det stempel eller utskrift? :O)) Kjempefint :O))) Stor klemmm

  SvarSlett
 4. Gorgeous papers!
  Love the fonts too ;)
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 5. Nydelig konfirmasjonskort!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett
 6. Så fine kort, og så mange du har laget! Kansje ikke rart når det er til tvillinger! det er ikke rart at bloggen din har måttet vente :OD

  Hører at du skal til Wenche på søndag, da møtes vi der :O)

  Gleder meg!

  Hugs Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥