4. mai 2010

Stempelutfordringen i Ett Trykk 02/10

Tidligere i vår fikk jeg en hyggelig forespørsel om jeg ville være med i stempelutfordringen i april-nummeret av Ett Trykk - og det ville jeg jo gjerne! Stempelet denne gangen var et søtt robot-stempel fra Shorty'n friends, og ja, det var virkelig en utfordring! Jeg måtte gjøre ting litt anderledes enn jeg pleier å gjøre, men det var veldig morsomt når jeg til slutt kom i mål.

Jeg legger ved materiallista som jeg også sendte til Ett Trykk:
Blekk: Archival - “Jet Black”Distress Ink - “Black soot“, Versamark embossing-pute.
Stempler: Shorty’n friends “robot”, Stempelglede “Grunge Collection” (hjørnestempel), Stempelglede “Til konfirmanten” (tekst på front), Ukjent (Norsk Stempelblad?) - sirkelstempel “Gratulerer“, Ukjent “Gratulerer med dagen”, Tim Holtz (pil).
Papir: Bazzill, My minds eye, sølv metallic papir.
Annet: Embossingpulver - sølv, UTEE - klar, Distress Cracklepaint - “Rock Candy”, Stickles glitterglue - “Stardust“, Melissa Frances rubons, brads fra Creative Impressions (skruer), brads fra Little yellow bicycle (tannhjul), chipboard-hjerte fra Heidi Swapp, Prima halvperler, ståltråd, fasteners, sølvfarget “mesh”.


11 kommentarer:

 1. Så gøy at kortet ditt kommer på trykk Hanne! Veldig kult robot kort du har laget! Å få til en tøffere stil synes jeg er vanskelig men her har du virkelig klart det! :) Metall pynten og rivingen passer så bra inn! Ha en fin dag! Klem

  SvarSlett
 2. Åhhh, knall tøft kort med stilig ark!!

  SvarSlett
 3. Du klarte utfordringen med glans, Hanne!! Får en virkelig robot følelse av hele kortet, med motivet og alle metall detaljene og papiret. Flink er du!

  Klemmer fra Wenche

  SvarSlett
 4. Dette kortet var det flotteste av de som var med. Ble helt fasinert av den roboten din. Jeg fikk også være med på denne utfordringen og synes også stempelet var en utfordring, men det var morsomt. Og en ære å bli spurt.

  Klem :o)

  SvarSlett
 5. Næ, så utrolig tøft, Hanne!! Me like very much ;-) Og gratulerer så mye med forespørselen, det var kjempegøy,- og veldig fortjent!

  Klem :-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig kult å få en slik forespørsel da! Det er selvtillitsboost det vel? Koselig med litt liv i bloggen din også, stille på deg om dagen.

  Utrolig kult kort, digger bakgrunnen du har laget, tøff sverting og alle guttedetaljer. Knallstilig!

  Ha en super dag.

  Klem Kari

  SvarSlett
 7. Dette ble et utrolig tøft kort! Så mange lekre detaljer, som passer helt perfekt. Kjempeflott!!! :)

  SvarSlett
 8. Hei, hei. Jeg la meg som følger -håper det er greit... Dette kortet er noe av det tøffeste jeg har sett, har så sansen for den røffe stilen.

  SvarSlett
 9. Super cool! Love the gears and paper - and that's a sweet little heart ;)
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 10. Utrolig stilig robot kort! Flott effekt det du har gjort med arkene og stilig med all metall pynten til.

  Klem Laila.

  SvarSlett
 11. Wow dette her var et 'masterpeice'!! utrolig fin kort med mange fine detaljer. Roboten var søt og jeg kan tenke meg det var litt hode vring med ikke en 'hverdags' stempel. Din kort var veldig proft og absolutt verdig en plass i den store bladet ett trykk!!

  Keep on doing what you do :O)

  Klem Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥