8. august 2010

Jentetur til Borås og Magnolia-heaven! ♥

I begynnelsen av juli var vi fire stempelgale jenter som satte oss i bilen og krusa til Borås for å besøke Magnolia-butikken. Vi hadde hørt både positiv og negativ omtale om butikken, men vi var veldig fornøyde alle mann etter å ha vært der. Kjempekoselig butikk og super service! Vi brukte flere timer i butikken - med en liten lufte/matpause underveis - og fikk handla med oss både stempler, billige blonder, blomster i løssalg, nye Magnolia-dies - ja, i det hele tatt. ♥

Veldig koselig med en sånn jentetur - et virkelig powerboost!

Det ble litt shopping da, som nevnt, og selvom jeg eeeegentlig ikke er så veldig gira på Magnolia-stemplene, så fikk jeg da med meg noen av de aller søteste av dem hjem - og jeg har også fått prøvd et par av dem allerede.

Her er et veldig enklet kort med et av de nye stemplene mine. Har fargelagt motivet med Distress ink. Mønsterpapiret er et tosidig papir fra Jillybean Soup.Her vises det at jeg har montert kortet vha 3d-tape - det gir litt mer liv til kortet siden jeg har valgt å ikke bruke no' stæsj her. ;)


Helt enkelt dekorert innside også


http://dutchdare-cardchallenges.blogspot.com/ har en "Anything goes"-utfordring denne uka, så da slenger jeg med kortet mitt der.

Tusen takk for koselig besøk jeg har hatt i bloggen siden jeg børstet støvet av den etter sommeren - det setter jeg pris på! ♥

11 kommentarer:

 1. Å, så nydelig det var, Hanne! Den fargeleggingen din er bare helt fantastisk flott!

  Også må jeg bare beundre deg som klarer å bruke Magnolia, jeg får det rett og slett ikke til :-)

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Herlig kort, Hanne!!! Super fargelegging som vanlig og nydelige mønsterark. Et rent og søtt kort!

  Klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Nydelig kort, selv uten så mye stæsj!:)
  Må være den lekre fargeleggingen din...
  Ida

  SvarSlett
 4. Hei Hanne! Så gøy med en sånn jentetur! Sånt er viktig å gjøre med jevne mellomrom! :) Jeg er heller ikke fan av alle magnolia motivene men har fått litt mer øyne opp for dem i det sist og denne du har brukt her var jo bare skjønn da! Flink og male er du også! :) Lekre ark du har brukt og da gjør det jo ikke noe om oppsettet er enkelt innimellom! Nydelig kort synes jeg! I morgen begynner hverdagen og ferien er over for meg! Men jeg har tenkt og holde på sommeren litt til! :) Klem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for sist Hanne:-) Det var en herlig dag. Nydelig kort her med flott fargelegging og smakfullt papir :-)

  SvarSlett
 6. Hei Hannemor
  Dette er et kjempeflott kort og et nydelig fargelagt motiv!!
  Flott med jenteturewr,og når målet var Borås måtte det jo bli en toppers dag.
  Jeg var sjøl der i sommer og endte opp med 69 stempler...
  Om jeg liker Magnolia.....
  Jeg har en liten Candy i bloggen min,bli med da vel :)

  -Helle-

  SvarSlett
 7. Hei igjen Hanne!!
  Skulle så gjerne ha vært med den mandagen, men akkurat den dagen har jag fått leid hytte gjennom Oslofjordens Friluftsråd og skal ha en overnatting på Nesoddtangen (jentetur m/ barn).
  Når er det neste gang du skal være der??

  Klem Wenche :0)

  SvarSlett
 8. 22 er notert!!
  Da sees vi kanskje da!!

  Klem Wenche :0)

  SvarSlett
 9. Herlig kort i nydelige farger! En slik jentetur hørtes helt topp ut!
  og tusen takk for så hyggelige ord i bloggen min forresten!

  Ha en flott dag!
  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 10. Nok et nydelig kort fra deg. Herlige samstemte farger, nydelig malt også! Og så lekre ark!

  Ha en flott dag!
  Klem Kari

  SvarSlett
 11. Nydelig kort :)
  Klem Hege

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥