10. august 2010

Mitt første bidrag til "Sketch Saturday"

Skisser var visst det som skulle til for å få meg i gang igjen etter ferien, og i dag har jeg hatt en ekstra fridag - og den har jeg prøvd å tilbringe mest mulig av på hobbyrommet. Jeg har laget et vintage-inspirert kort etter skissen hos Sketch Saturday.

Papirene er fra K&co og Prima, motivet er fra et utklippsark fra Graphic45. Tag'en har jeg stansa ut med en QK-die, og hele kortet har fått en god dæsj med Glimmer Mist (Pearl). Stempeteksten er fra NSS og er punchet ut med WW-punch fra Stampin' Up.Takk for de hyggelige kommentarene dere legger igjen - de blir satt stor pris på! ♥6 kommentarer:

 1. Hei Snuppa!
  Jammen meg flotte kort du har laget i sommer..Er missunnelig på Borås turen deres, Jeg vil også dra dit...Takker og bukker for den superkoselige kommentaren på bloggen min. Den varmet godt ♥
  Mandag 16.du jobber? da kan det være jeg kan ta meg en tur vettu, men den 22 skal min nevø og fadderbarn døpes så da har jeg ingen mulighet...
  Jeg ska lstå på Kjerring torget i Hobøl den 21. og det blir spennende... Fikk beskjed for noen dager siden så nå må jeg henge i strikken å få produsert...
  Går fort til treffet og nå... Gleder meg
  Masse klemmer

  SvarSlett
 2. Så flotte kort du lager :)
  Lekkert!

  SvarSlett
 3. Lekkert kort!
  Liker oppsettet ditt og herlig bilde:)
  Stilig.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Skikkelig kult kort, Hanne. OG takk for hyggelig hilsen på bloggen min. :O)
  KLemz

  SvarSlett
 5. Knallekkert! Veldig elegant og smakfulle farger, og skrifttypen står utrolig fint til uttrykket i motivet :-)

  PS! Tuuuusen takk for hyggelig kommentar!!

  Klem :-)

  SvarSlett
 6. Stilig kort, Hanne!!
  Flotte papirer og lekkert motiv!
  Har du begynt nedtellingen til treff eller?!
  Gleder meg masse hvertfall :)
  Takk for at du deltar hos SS,
  klem fra Maya

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥