6. august 2010

Psst...

Det er nesten litt pinlig å komme tilbake til bloggverdenen etter over en måneds fravær...uffda, det er ikke akkurat sånn man bør behandle bloggen sin. Sommeren har gått sin gang, og det har ikke vært så mye kreativt over meg de siste ukene. Det har vært deilig å ta en liten pause, samtidig som jeg blir litt små-desperat etter å komme i det kreative hjørnet igjen. Jeg nyter sommeren så lenge jeg kan, men samtidig ser jeg fram til høsten hvor jeg vet at det blir mer tid og rom for papirhobby igjen. ♥

Forrige uke hadde jeg noen ekstra fridager hjemme alene, så da kom jeg litt i siget igjen. Dette kortet lagde jeg etter forrige ukes "Just Magnolia"-skisse som jeg syns var så fin - men jeg har altså brukt hÄnglar-motiv. Det viktigste er verken å vinne eller å delta i utfordringen, nødvendigvis - men å få laget kort. ;)

Helt uten mål og mening var jeg likevel ikke, siden http://www.thatsjustsocute.blogspot.com/ har en grønn utfordring gående for tida. Så da bidro jeg med dette kortet!

Planen for kortlagingen min i nærmeste framtid er å lage noen helt nøytrale kort - mammaen min har bestilt noen sånne av meg, og det er definitivt sånne kort jeg har for lite av når noen spør, så nå skal jeg lage meg et lite lager.Mønsterpapiret er fra MME (Laundry Line), tagene er stanset ut med QK-dies, embosset med CB-folders og svertet med Distress Ink. Jeg har brukt MS borderpunch, og hÄnglar-motivet er fargelagt med Distress Ink.


10 kommentarer:

 1. Så utrolig flott kort. Nydelig farger og pyntet:)

  SvarSlett
 2. Love these colors and the sweet image.
  Nice border punch - and on the inside too ;)
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 3. Sååå stilig !! Delikate farger og flott oppsett.
  Nydelig fargelegging !!

  SvarSlett
 4. Nyyyydelig kort Hanne! Den borden var lekker altså og jeg er alltid så imponert over hvor fint du maler trykkene dine!

  Ha en fortsatt fin sommer!
  Klem Kari

  SvarSlett
 5. Et nydelig hÄnglar kort, Hanne!! Utrolig flott malt - som vanlig :) Stilrent og lekkert!
  Er så enig med deg at det er godt å kunne ha noen nøytrale kort på "lager".
  Ha en riktig fin helg!

  Go'klem fra Wenche :0)

  SvarSlett
 6. Kan være godt med en liten pause, da blir det så gøy å starte på`n igjen!:)
  Kjempefint kort som er flott fargelagt!
  Ida

  SvarSlett
 7. Åhhhh kjære vene, Hanne dette var bare så vakkert!!
  Nyydelige farger og så vakkert malt *dåne*
  Nyydelig jakkekort også, vennen :)
  Klemmer fra Maya

  SvarSlett
 8. Det var knallekkert! Aldeles fantastisk nydelig fargelagt og masse flotte detaljer,- de små knappene var kjempemorsomme! Kjempefin punch også, og herlige farger!

  Det har vært (og er :-) en stille og rolig sommer på hobbyfronten her også, men vi kommer nok sterkere tilbake til høsten når dagene blir kortere og kjølige igjen.

  Klem :-)

  SvarSlett
 9. virkelig et flott kort, veldig pent med tagsene på den måten

  takk for ditt bidrag=)

  SvarSlett
 10. Fantastisk kort! Elsker de små detaljene, som de to "tags"-hempene med knapper på kanten! Og jeg ser at innsiden er laget med like stor flid - nydelig!

  Takk for at du delter! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥