19. september 2010

En koselig award!

For en liten tid tilbake fikk jeg en hyggelig hilsen og award fra Nina som jeg vil dele med meg! Tusen takk for gode ord og for at du tenkte på meg, Nina! ♥
Det følger ofte noen kriterier med en award, og i tillegg til å kopiere awarden, takke for den og videresende den til fem personer, har denne følgende oppfordring med seg:

* List 3 things that you love about yourself!

"Love" er et veldig sterkt ord, i hvertfall oversatt til norsk, men dette er i hvertfall tre ting som jeg setter pris på ved meg selv. ;)

♥ viljestyrke
♥ shoppeglede
♥ hjemmekjær


* Post a picture you love!

Dette bildet er av sønnen min, og han er ca 1 døgn gammel her. Det er tanta mi som har tatt bildet, og jeg syns det er så nydelig! ♥ Tida går så fort - nå er gutten min blitt 4 år - og han er fortsatt like nydelig i mammas øyne!

Jeg har lyst til å gi awarden videre til

Lise - som jeg kaller min sjelefrend! Et nydelig menneske med stor sans for detaljene, både når det kommer til interiør og til kortlaging! Herlig inspirerende!

Anne Marit - superdyktig kortlager som jeg har blitt kjent med gjennom Minne-hjørnet - SÅ flink med stempler og fargelegging med distress ink, og hun lager de lekreste kort man kan tenke seg!


Wenche - vi møttes første gang på Ski-treffet, og siden den gang har jeg mange ganger latt meg imponere over hennes iver og evne til å prøve nye ting hele tida! Hun viser stadig fram nye teknikker hun har kommet over på nettet og deler gladelig med seg av det hun finner! Du inspirerer virkelig, Wenche!

Marte - skikkelig go'jente med de nydeligste shabby chic-prosjektene! Raus og imøtekommende på alle måter, og har nylig blitt papirdesigner for Inkido! (Og frue, ikke minst! ;) ) Virkelig verdt å besøke den vakre bloggen hennes!

Marianne - et "gammelt" bekjentskap som har fått nytt liv gjennom Minne-hjørnet. Utrolig flink med farger og detaljer, det er SÅ delikat det hun lager!


Takk for all inspirasjonen dere gir! ♥


3 kommentarer:

 1. ååww så nydelig gutt!
  Jeg var innom M.Hjørne og det svei litt i lommeboken men noen fine julekort håper jeg det blir av det jeg fikk kjøpt :O)

  Klem Nina x

  Ps. hvordan lager du de fine hjertene din i texten du skriver?...jeg vil også gjør sånn....:O(

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hjertevarmende ord, kjære Hanne! Det synes jeg var UTROLIG koselig! :)
  Du er utrolig søt, og veldig inspirerende - jeg koser meg alltid stort med det du lager!
  Bildet av sønnen din skjønner jeg godt at du elsker, han er da bare nydelig! Og for et fantastisk hår!!
  Gode klemmer til deg fra Frua

  SvarSlett
 3. Hallo Hannemor:)
  Så innmari hyggelig med en sånn flott hilsen til meg når jeg gikk inn for å se dine utrolig flotte og delikate nye kort!!! Tusen takk - det var både kjempekoselig&overraskende:)
  Jeg er jo relativt fersk på denne bloggingen, så jeg har jo mye å lære... Stor klem fra Marianne
  nb - jeg lurer også på hvordan du får lagt inn dine små hjerter...:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥