29. september 2010

Høstens farger...

Det er riktignok bare tre måneder igjen til jul, men tre måneder er jo også et kvart år...Derfor tillater jeg meg å ta en liten "julepause" enn så lenge, og heller kose meg med høstens farger.

Kortet er laget etter ukens skisse hos Sukkersött, og fargene jeg har brukt kvalifiserer til deltakelse hos Sketchy Colors og SimonSaysStamp-Challengeblog , samt Sentimental sundays "dimentional"-challenge også.

Denne gangen har jeg laget kort i  5"x5"-størrelse. Det er egentlig et veldig ålreit format hvis man ikke skal bruke store stemplede motiver. Jeg er små-imponert over mønsterpapir-bruken min denne gangen - jeg er ikke så god på på kombinere flere mønsterpapirer, men det har jeg gjort denne gangen. Og så er det faktisk en tanke bak papirvalget mitt denne gangen - for hos Sukkersött er det Kristine Moldenhauer Biseth som sponser ukens premie - hennes nydelige julepapirer designet for Inkido. Hos Sketchy Colors er det også Inkido som sponser - og derfor har jeg valgt å bruke to papirer fra nettopp Inkido - designet av Kristine.
I tillegg har jeg brukt et papir fra imaginisce og et fra 3ndypapir. Eplet er stanset ut med Qk-dies og har fått Glossy Accent på seg. De små tag'ene er punchet med word window-punch.16 kommentarer:

 1. Råstilg !! Nydelige høstfarger:-)

  SvarSlett
 2. Lekkert! Flott kombinasjon av mønsterark!

  SvarSlett
 3. Hei Hanne!! Såå lekkert høstkort du har laget!!! Nydelige mønsterark du har brukt og ja du har vært flink nå *ler*. Synes du alltid er flink jeg!!! Tusen tusen takk for at du deltar hos Sukkersött og håper du vil være med flere ganger :)

  Tusen takk for den flotte awarden og den hyggelige omtalen :) Skal få lagt den ut snart og sende den videre. Det er litt stille i bloggen min om dagen, men holder faktisk på med noen prosjekter som vil se dagens lys i løpet av uka. Nå nærmer det seg Ski treff og jeg gleder meg masse, hihi!!!

  Go'klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 4. Nydelig kort i herlige høstfarger!

  SvarSlett
 5. Så utrolig nydelig høstkort med lekre mønsterark, digger eplet;)
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  Klem fra Lene:)

  SvarSlett
 6. Nydelig høstkort :)
  Flotte papirer du har brukt og stilig med hyssingen :)
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.
  Klem fra Inger Marie

  SvarSlett
 7. Så nyydelig høstkort!
  Stilig oppsett og herlig grønt eple :o))
  Takk for at du deltar hos SC.
  Klem Anne

  SvarSlett
 8. I love that apple! The tree paper is really nice too (as is the twine!). Great work!!

  Thanks so much for entering the Simon Says Stamp Challenge!!!

  -Sarah

  SvarSlett
 9. Det var rålekkert! Nydelige høstfarger, spennende kombinasjon av arkene og herlige detaljer :-)

  Ha en fortsatt flott uke!

  Klem :-)

  SvarSlett
 10. Beautiful approach to this week's dimension challenge, gorgeous papers! Thank you for joining us at the Sentimental Sundays ;-)

  SvarSlett
 11. Herlig kort! Og utrolig flott med alle lagene! Er mer i høst-og sommerkortmodus enn julekort jeg og. Stilig det eplet ditt!
  Tuusen takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 12. Et lekkert høstkort!! Stilig med lag på lag:-)

  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 13. Så nydelig høstkort Hanne! Likte alt ved det! Kjempefint med glossy accents på eplet og stilig med hyssingen! Liker godt det nye designet på bloggen din forresten, kjempelekkert!!
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
  Klem, Marianne :-)

  SvarSlett
 14. So pretty! I love the design on this

  SvarSlett
 15. Wow, I love your card. The apple in the center is fabulous!! Love all of the layers too. Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge blog this week! xoxo, Christine

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥