17. september 2010

Selvom det regner...

Det går lang tid mellom hver gang jeg tar turen til blogg-verden for tida...Jeg har hendene fulle med hobbyen, så absolutt, men de siste prosjektene har jeg ikke en gang rukket å ta ordentlige bilder av før de har forsvunnet ut av huset. Det har vært både bryllupskort, konfirmasjonskort og bursdagskort på bestilling, og det har vært veldig moro! Men når jeg i tillegg jobber ekstra mye for tida, OG prøver å få få tid til den treninga jeg har satt meg fore, så går det på bekostninga av bloggen og pleiing av blogg-vennskap! Minne-hjørnets blogg går foran min når jeg først har tid til å sette meg ned. Jeg håper at jeg snart kommer sterkere tilbake - er ikke høsten den tida på året hvor man har goood tid da?

Jeg fikk se at Stampin' for the weekend har en "Tag it"-utfordring gående, og det passet bra, for jeg har et upublisert kort liggende MED en tag på. Så da hiver jeg meg med der! Og så har http://www.justmagnolia.blogspot.com/ en "Lace It Up"-utfordring, så da kommer jo blondekantene jeg har brukt til nytte også! ;) Det har liksom blitt sånn i disse utfordringsblogg-tidene at man må ha med kortet i en eller annen "challenge" når man publiserer det... ;)

Uansett - her er det. Jeg er ingen utpreget Magnolia-fan, men dette motivet har blitt en av mine favoritter, og da jeg i tillegg fant det perfekte tekststemplet til det fra Ladybug&Friends på StempelScrap-messa, ble lykken fullkommen. ♥Tag'en og blondekanten er stanset ut med Magnolia-dies, og motivet er fargelagt med Distress Ink.

Mønsterpapiret er fra Stampin' Up, og er et av favorittpapirene mine - utrolig fin struktur og nydelige farger. Det er nesten så man ikke har hjerte til å bruke det... ♥14 kommentarer:

 1. Nydelig kort med herlige farger.

  Klem Klem, Camilla.

  SvarSlett
 2. Åh, så nydelig dette var! Delikate farger og nydelig fargelagt! Enig med deg, papirene er nydelige og noen ganger så får man liksom lyst til å bare "spare" dem, hi ,hi,

  Klem :o)

  SvarSlett
 3. Det var fortryllende vakket! Nydelige farger, og som vanlig helt fantastisk flott fargelagt!

  Dagene blir veldig travle innimellom, og da er det ikke så rart at bloggen får lide litt. Stå på med jobbing, trening og papirkreasjoner, gleder meg til neste gang du legger ut flere nyyyydelige små kunstverk!

  Ha en strålende helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 4. Åååååå,så nydelig dette kortet er :-) Tilda er jo bare så vakkert fargelakt :-)Søt pynting og en flott tekst :-) Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 5. woooow så nydeligt kort, lækre farver og sødt motiv

  SvarSlett
 6. Adorable card!!! Your blog is beautiful =)
  Shell

  SvarSlett
 7. Jeg vet hva du snakker om når det gjelder tid! Den forsvinner så fort for tiden, du glemt å nevne at inni mellom alt så har du en liten tass å ta vare på også da, og de tar myyye av tiden våres :O)
  Så klart skal alt går forran blogging, fordi det skal være noe man hygger seg med og ikke en plikt :O)

  Takk for at du alikavel deler dette kort med oss, den er jo SSÅ nydelig, ennig med deg at denne tilda er meget søt, og jeg fikk lyst å ta en nærmere titt på mønster papiret, lurer på om de har det på Minne hjørne... har tenkt meg en tur ditt snart uansett så jeg kan se etter den da :O)

  Ha en fin uke, og ikke glem å ta vare på deg selv også!

  Klem Nina x

  SvarSlett
 8. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene deres! ♥

  SvarSlett
 9. Du er så flink, så flink!

  Kjenner jeg savner kortlaging nå. Har vært en laaaaang pause. Har noen oppussingsobjekter som skal tas først, så får jeg banet meg vei til hobbysakene.

  Håper du har det bra, vennen. Kanskje en liten telefonsamtale snart? :)

  Ellers så har jeg en liten giveaway hos meg. Koselig hvis du tar en titt.

  Hils mannen.

  KLEM, fra meg

  Miss U!!!

  SvarSlett
 10. Hei Hanne
  Et nydelig kort du har laga med en supersøt Tilda som er såå nydelig fargelagt!!
  Korta dine er så nydelige.
  Klem Marianne

  SvarSlett
 11. Et nyydelig kort! Utrolig lekre mønster ark og farger! Flott fargelagt Tilda:-)

  Ha en fin dag!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 12. Beautiful, I love the soft colours :)

  Thanks for joining us at Stampin' for the Weekend & Good Luck!

  Hugs
  Tracey
  x

  SvarSlett
 13. Your coloring is just breathtaking! I love it! Such pretty paper too!
  Thanks for joining the Just Magnolia Challenge this week!
  Hugs, Dena

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥