19. desember 2010

Et 3ndy-julekort

Mange av årets julekort er ganske enkle og uten så mye pynt og stæsj. Jeg er så glad i julemønsterpapirene og jeg syns mange av dem er nydelige nok i seg selv. Dette papiret fra 3ndy papir er så lekkert syns jeg, og derfor ble det heller ikke brukt så mye annet enn papir og kartong på dette kortet. Motivet er også fra det samme mønsterpapiret.
Takk for de koselige kommentarene som blir lagt igjen i bloggen min - det er veldig koselig at noen titter innom!
6 kommentarer:

 1. Kjempelekkert kort igjen, Hanne! Du får det til å bli like lekkert og elegant uansett om det er mye eller lite pynt, du,- utrolig godt gjort! *beundre*

  Fortsatt riktig god førjulstid!

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Utrolig lekkert kort Hanne, det arket ble jo knallflott på kort. Har lurt litt på det nemlig. ;-)

  Kose deg masse med familien din i julen!
  Klem Kari

  SvarSlett
 3. Nydelig kort Hanne,

  Jeg er helt ennig med deg, mange av design papirer trenger ikke så mye pynt! det er så mange lekre der ute, og denne du har laget er kjempe flott! Du har et stli over kortene og tingene du lager som er helt fantastisk synes jeg.
  Jeg vil ønske deg og dine en riktig god jul nå, siden jeg er ikke sikkert hvor mye jeg rekker innom blogverden før dagen er her :o)

  Så Kos og klem og gode ønsker fra meg :O)

  Nina xx

  SvarSlett
 4. Nydelig kort du har laga. Stilig med snøfugga som "kikker" fram.

  SvarSlett
 5. Dette er så nydelig. Du er så flink til å få det elegant uansett om det er mye eller lite stæsj på :-)
  Jeg vil ønske deg og dine en kjempefin jul!!
  Klem, Marianne

  SvarSlett
 6. Et stilrent og vakkert kort! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥