4. desember 2010

Et lite livstegn...

Julestria er i gang, og jeg får ikke timene til å strekke til. Jeg koser meg med førjulssyslene, så absolutt, men det blir ikke så mye tid til blogging. Den lille tida jeg bruker til blogg for øyeblikket går til Minne-hjørnets adventskalender. Følg med på Minne-hjørnets blogg for nye adventstilbud hver dag! ♥

I tillegg til julekort og andre juleprosjekter, koser jeg meg også veldig med interiør for tida, og gleder meg masse til å pynte til jul. Hos oss er det ikke tradisjon for å pynte til jul før lille julaften, men i år har jeg så smått begynt å planlegge pynten og hente inspirasjon fra magasiner og interiørbutikker. Jeg kjøpte meg jule-spesialen av Jeanne D'arc Living forleden, og jeg er helt forelsket! ♥ Så nå holder jeg på å samle små skatter til jul med inspirasjon fra magasinet...

Har kjøpt meg noen koselige sinkpotter i forskjellige jeg har tenkt til å bruke til litt forskjellige til jul - og en av dem passet godt i det ene kjøkkenvinduet mitt, sammen med to gamle norgesglass med sink-lokk. Ikke så velig julete enda, men det kommer så smått etterhvert. Jeg tror jeg skal kjøpe meg noen svibler til helga - og jeg gleder meg allerede til duften!
Ellers er jo adventskalenderne på plass her i huset. Jeg lagde en til sønnen min når han var 1 år, og den må vi jo ta fram hver år - og det er veldig gøy nå som han har blitt 4 år og husker tilbake fra forrige jul og har forventninger til årets høytid og til forberedelsene!

Mannen i huset må jo også få adventskalender - og i år har jeg laget en med utgangspunkt i store te-lyskopper som jeg har laget lokk til - etter inspirasjon fra Tonje Almnes. Papirene jeg har brukt er fra årets julekolleksjon fra Maja design, kjøpt på Minne-hjørnet selvsagt! ;)


God helg!

1 kommentar:

  1. Hei.
    Så fin blogg du har.
    Det er jo så koselig å pynte til jul, godt med litt lys midt på vinteren.
    Kjøkken vinduet ditt var kjempe koselig, jeg ønsker meg kjøkken vindu=)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥