6. desember 2010

♥ hÄnglar-jul ♥

Det er slett ikke mange stempelmotiver jeg har malt i førjulsstria, men de få jeg har laget har jeg kosa meg veldig med. Her har jeg fargelagt et herlig hÄnglar-motiv med Distress re-inkere - og det var var veldig gøy å male igjen. De siste motivene jeg har gjort, har vært gjort med Touch-tusjer. Men jeg må si at det er noe eget ved Distress ink! ♥Mønsterpapirene jeg har brukt er fra Poppy design - Vibeke Spigseth, og stempelteksten er fra den nye juleplata til Stempelglede "Vintage Christmas". Nydelig! Minne-hjørnet har forresten blitt forhandlere av Stempelglede-stempler nå, så nå får jeg fristelsene på nært hold!

Jeg har maskert en mini-hÄnglar med en pepperkakeoppskrift på innsiden av kortet - og fargelagt på samme måte som motivet på forsiden. Jeg husker ikke hvor oppskriftsstempelet er fra - men jeg vet i hvertfall at Minne-hjørnet har flere pepperkakeoppskriftsstempler - så har du lyst har du lov! Titt innom butikken i gågata i Ski eller gå direkte til nettbutikken.


Jeg deltar i Utfordring #88 hos Stamptacular Sunday med dette kortet.


Takk for at du titter! ♥

9 kommentarer:

 1. Kjempelekkert,Hanne!!
  Bare så delikat,og virkelig nydelige farger ♥

  ha en flott dag!
  klem fra Heidi:)

  SvarSlett
 2. Ååå for en søt Hanglar jente. Og nydelig fargelagt. Litt enig i det der med distress, det blir et mykere uttrykk enn med tusjer. Selv om jeg er veeeldig glad i promarkersene mine :o)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg <3
  Dette var et nydelig kort Hanne.
  Så søt den hänglar jenta.
  Ha en fortsatt strålende kveld...
  Håper vi ses i morgen, Gleder meg
  Klem

  SvarSlett
 4. For ett nydelig kort. Herlig stempel trykk og så fint med den pepperkake teksten inni:)Nydelige farger. Skikkelig lekkert ♥

  SvarSlett
 5. Så nydelig kort! Og så flott fargelagt motivene var. Helt herlig! :)

  SvarSlett
 6. Et nydelig kort, Hanne!!
  Utrolig søtt dette motiv...og flott malt!!! MS hjertepunchen kjempefin!! Ha en fin førjulstid!!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 7. Hei Hanne! Nydelig kort du har laga! Du gjør alltid korta dine så stilrene og flotte synes jeg!! Jeg så at du hadde linka dette kortet inne hos Stamptacular, men linken sender deg ikke hit men tilbake i Stamptacular bloggen. Send det inn en gang til, så får mine DT-kolleger sett det nydelige kortet ditt! Ønsker deg en superfin adventstid, håper du nyter den.
  Klem, Marianne

  SvarSlett
 8. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene deres! ♥

  Og takk for tipset ang. feil-linken, Marianne - har vært inne og lagt inn den riktige linken nå. :)

  SvarSlett
 9. Så nydelig kort, også så fantastisk flott malt!! Distress har jeg liksom aldri fått helt taket på, men du er definitivt et stooort forbilde! Helt utrolig, fantastisk lekkert!

  Klem :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥