30. desember 2010

♥ Med ønske om et godt nytt år! ♥

År 2010 går mot slutten, og 2011 nærmer seg veldig! Det er alltid et visst vemod og en viss spenning knyttet til dette med årsskifte syns jeg. Man summerer gjerne opp det man har lagt bak seg i året som har gått, og blir ekstra bevisst på at man har lagt bak seg enda et år i livet. Samtidig ligger det jo både forventninger og håp i det nye, tomme året som man skal fylle med det man måtte evne og ønske, og man undrer gjerne på hva det nye året vil komme til å bringe. Jeg kan se tilbake på et veldig koselig og kreativt 2010. Jeg har fått være med på mange koselige scrappetreff og har blitt kjent med enda flere scrappevenner! Jeg har fått være en del av Minne-hjørnet også dette året, noe jeg stortrives med! Tenk å være så heldig å kunne få jobbe med noe av det man liker aller best her i verden! ♥

Det mest morsomme på kort-fronten i år, må ha vært forespørselen fra Ett Trykk om jeg ville være med på Stempelutfordringen deres. Det var virkelig utfordrende og morsomt  - og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk lov til å vise fram noe jeg har laget i bladet.Jeg ser at mange har Topp10 o.l. i bloggene sine for tiden, og det er så moro å se igjen alle de flotte kreasjonene fra året som har gått. Jeg har ikke klart å plukke fram ti ting å vise fram, så jeg har nøyd meg med tre.Dette kortet lagde jeg i januar, og det er nok det kortet i løpet av året som jeg liker aller best uten at jeg helt kan sette fingern på hvorfor. Noen ganger stemmer det liksom bare fra første øyeblikk, og det husker jeg at det gjorde med dette kortet.


Jeg går ofte for monokromatiske kort, og er ikke så veldig vågal i fargekombinasjonene. På dette kortet gikk jeg for grønt og lilla, og jeg ble veldig fornøyd med det. Utfordret meg selv med flere lag også, og jeg syns det fungerte bra. Det malte motivet ble jeg også fornøyd med, så alt i alt er dette kort jeg har en veldig god følelse for.
Her er enda et kort med et malt hÄnglar-motiv - og her er det også fargene og motivet som gjør at dette blir et av de kortene jeg liker aller best fra 2010, samt at det har mitt "favoritt-oppsett": Mønsterpapir, bord tvers over og til slutt et ovalt motiv. Jeg har prøvd å holde meg unna dette oppsettet som best jeg har kunnet i år, men det er ikke så lett når man først har fått en oppskrift som man liker. Jeg skal fortsette å utfordre meg selv i året som kommer - det er jo moro å gjøre nye ting, samtidig som man kan prøve å gjøre "gamle ting" på nye måter.

Med dette ønsker jeg alle dere som titter innom bloggen min et godt nytt år! Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger dere har gitt - jeg setter veldig stor pris på det!

Nyt årets siste dager!

9 kommentarer:

 1. Det er så innmari masse lekkert du har laget!!! Falt veldig for det grønne og lilla med hanglargutten!Må være noe av det fineste jeg har sett! Sånn jeg drømmer om å lage,men lissom ikke helt får til!
  Klem,Janne

  SvarSlett
 2. Kjempefine kort du har laget i 2010 Hanne!!
  Falt pladask for kort nr. 4:-) Utrolig fint malt det søte motivet og herlige farger!!
  Ha en fin romjul og et godt nytt år!!!

  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Nydelige kort, Hanne! ♥ Veldig hyggelig å se dem igjen :-)
  Jeg er stor fan av stilen din, du er så flink med farger og detaljer, og ikke minst utrolig dyktig til å fargelegge!
  Gleder meg til å følge deg videre i 2010!

  Fortsatt riktig god romjul og godt nyttår!!

  Klem :-)

  SvarSlett
 4. I 2011, skulle det selvsagt være *hihi* :-)

  SvarSlett
 5. Her var det jammen mye flott :-) Ønsker deg en flott romjul og et godt nytt og kreativt år :-)

  SvarSlett
 6. kæmpe fine kort du har lavet i 2010 glæder mig til at se mere i 2011
  Gode nytårs ønsker til dig
  knus Pia

  SvarSlett
 7. Nydelige kort alle sammen. Men favoritten her må nok bli det lilla og grønne med Hangelen på.
  Fikk også være med på stempelutfordringen med den robotten, og den var ikke enkel, men veldig morro å bli spurt.
  Ønsker deg et godt nyttår. Klem :o)

  SvarSlett
 8. Nydelige og vakre kort!

  Ønsker deg et Godt Nytt År!

  Klem, Gry-Heidi :)

  SvarSlett
 9. Så mange nyydelige kort! Herlige farger på det grønne og lilla kortet, fikk meg til å lengte etter våren :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥