7. januar 2011

Digi-stempler for første gang!

Nå har jeg endelig entret den digitale verdenen jeg også! Jeg har kjøpt noen digitale stempler fra Tickled Pink Stamps som jeg har testa ut, og jeg tror nok at jeg kommer til å kjøpe flere etterhvert for det var jo veldig lettvindt til farglegging med Touch-markerne mine. Og veldig snilt mot stempeloppbevaringspermene mine, ikke minst. ;) Det er gøy med nye motiver uten at man nødvendigvis må utvide den fysiske stempelsamlingen sin.

Jeg har laget dette kortet til tre ulike utfordringer.

Cute Card Thursday har en "Out with the old"-utfordring hvor man skal bruke opp rester eller gamle scrappesaker man kanskje ikke automatisk ville brukt opp ellers. Veldig kjekk utfordring, for dette kortet har vært halvferdig LENGE, uten motiv og tekst - ja, egentlig uten noe annet enn disse gamle papirene fra MME og October Afternoon og to stk kartong. Så da fant jeg ut at jeg skulle kombinere denne utfordringen med Tickled Pink-utfordringen "Anything goes". Jeg syns det var litt moro å delta i TPS sin utfordring med mitt første TPS-kort. Hos Stamp Something har de en digi-utfordring gående, så da slenger jeg meg med på den også! :)

Ellers er dette litt uvante farger for meg føler jeg - og jeg lengter veldig etter lyse pasteller nå etter jul. ♥I'm still working on my english without getting any better - so I'm sorry that my posts are in norwegian...


9 kommentarer:

 1. Fyyyyy faderulland så lekkert, Hanne!!
  Nyydelige farger, og så lekkert fargelagt ♥
  Og utrolig moro att jeg kunne inspirere deg til å starte med digitale stempler ;)
  Klemmer fra Maya

  SvarSlett
 2. Nydelig Kort Hanne!
  så flott farvelegging, og en utolig søt motiv da :O)
  Jeg har ikke prøvd digi stamps ennå, men resultatet av din er inspirerende, jeg har egentlig en del spørsmål ang. det jeg for spørre deg ut seinere da siden jeg har litt dårlig tid nå :O)

  God helg
  Klem Nina x

  SvarSlett
 3. O, this is great! Love the colors you used and this stamps is just fab colored.
  Thank you so much for joining our first weekly challenge! Your card is wonderful.
  Hugs Ing

  SvarSlett
 4. OMGOSH Your card is so fantastic, I really like your papers and your colouring!! Thanks so much for joining in the 1st Tickled Pink Stamps Challenges this week:-)
  Hugs
  Karen
  xxxx

  SvarSlett
 5. Very cute! Thank you for joining us at Cute Card Thursday!

  Julie

  SvarSlett
 6. This is just gorgeous!!! Thankyou so much for playing along in our first challenge at Tickled Pink Stamps Challenges!!!
  Big hugs
  Emma
  xxx

  SvarSlett
 7. Alldeles ljuvligt fint!! Tack för att du är med och leker med oss på Tickled Pink Stamps Challenges! :D

  SvarSlett
 8. thanks for joining us at Cute Card Thursday with your beautiful card, and I hope we see you again next time.
  hugs, annie x

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥