8. januar 2011

Et julekort i januar...

Just Magnolia-challenges wanted anything with a button this week and Wild Orchid challenges gave me a sketch - so here is my card:
This cute Tilda is coloured in with my Touch markers, and the patternpapers are from Maja design. The poinsettias is cut with the Magnolia DooHickeys, so are the lace-borders. The text is a stamp from North Star Stamps, and the tag is a Spellbinder.

I also participate in the Hjertebodens juleblogg with this card. It's my first christmas-card of the year.

11 kommentarer:

 1. Ett kjempe søtt julekort :-) Så nydelig denne Tilda jenta er :-) Ønsker deg en fortsatt god helg :-)

  SvarSlett
 2. Ååå, så nyyydelig, Hanne! Herlige farger, og fargeleggingen din er som vanlig helt fantastisk flott! Du er virkelig superdyktig til å fargelegge uansett hvilket medium du farger med! Utrolig jevnt og fint og flotte sjatteringer ♥

  Og det er så smart å kose seg med å lage julekort jevnt gjennom året for å slippe å stresse med det i desember, det var jeg flink til i 2009. I fjor var jeg ikke flink, så jeg ha som mål å være flinkere igjen i år :-)

  Ha en kjempefin søndag!

  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Liker jo alt her, så klart!:)
  Maja papirer, Tilda og pynt. Nydelig kort!
  Ida

  SvarSlett
 4. Hei, Hanne!

  For ett utrolig nydelig kort du har laget!! Knall br fargelagt, nydelig motiv og supre papirer ♥

  Ha en fin søndag :)
  Klem fra Nina.

  SvarSlett
 5. Ååå det var nydelig! Likte veldig godt fargene, -nydelig fargelegging!
  Merete

  SvarSlett
 6. Hei Hannemor

  Long time no see! Gleder meg veldig til å se deg på treffet om ikke så lenge. Og så lover jeg å være flinkere til å kommentere. Jeg er jo ofte innom men er ikke så flink til å skrive. Fy og fy

  Mange klemmer og godt nytt år!

  Maria

  SvarSlett
 7. For et lekkert kort! Stilig fargekombinasjon med rødt og grått. Og fargeleggingen er jo bare nydelig! Tusen takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min! Ønsker deg også et kreativt og godt nytt år! Klem fra Gunhild :)

  SvarSlett
 8. Så nydelig julekort du har laget Hanne! Herlige ark, nydelig farget motiv og lekkert oppsett!

  Du skal på mossetreffet du altså, så heldig du er! Kose dere masse. Selv skal jeg på salgsmøte med jobben fra torsdag til lørdag den uken så jeg tipper jeg er _litt_ sliten lørdagskveld og da blir det tid med familien i stedet. Får håpe jeg får med meg det neste i stedet.

  Ha en fin dag!
  Klem Kari

  SvarSlett
 9. Kjempeflott kort i lekre farger, Hanne :)
  Takk for at du deltar hos WOC denne gangen - lykke til!
  Go'klem, Lena K
  PS! Godt nyttår forresten :)

  SvarSlett
 10. Hei Hanne! Takk for hyggelig blogg kommentar! Klart vi sees på ski-treff i mars!!! :) Jeg blir imponert når dere klarer å gå løs på julekort i januar altså, dere som fikser det. Jeg har virkelig ikke motivasjonen oppe for det nå,hihi! Men dette kortet var kjempe søtt!! Som sagt i min egen blogg har jeg Maja dilla om dagen, så jeg digger de skjønne arkene du har brukt! Grått og rødt er stilig sammen og du har brukt en av de utallige kjempe søte Tildaene... Så jeg fikk faktisk alt i alt nesten lyst å lage julekort selv jeg når jeg ser dette fine resultatet ditt! :) Ha en fin fredag og snart helg! Klem

  SvarSlett
 11. For et kjempe lekkert kort!!Nydelig fargelagt motiv, og flott dekorert!!
  Ser nedenfor her at du har fått deg en blå cuttlebug, lurer veldig på hvor du har kjøpt den!! Er det mulig å få greie på det!! Jeg har også sikla på en rosa en, så den til Nina på Ski, men har heller ikke fått tak i. Jeg drar til USA i februar og håper en slik blå følger med meg hjem!!

  ;0)Gry-Beate

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥