1. januar 2011

Med blanke ark...

Et helt nytt år - som man står fritt til å fylle med det man måtte ønske! 1.januar er en god dag! ♥

Jeg avsluttet 2010 på hobbyrommet. Pga sykdom både her og hos våre gjester ble våre opprinnelige nyttårsplaner dessverre avlyst, så da formen min var litt bedre i går, ble det til at jeg tilbrakte litt av kvelden med å rydde på hobbyrommet. Oppussingsplanene har vært lagt på is lenge nå, men nå ser det ut til at vi skal i gang - og jeg gleder meg som en unge. Har planlagt det meste av de store innredningsløsningene, nå mangler "småorganiseringen" og belysningen. Det har vært et sant kaos på rommet i desember, og nå har jeg altså kommet i gang med ryddingen. Før oppussingen må jo rommet tømmes, så jeg må sørge for at det er en viss orden i sakene sånn at det blir ålreit å ta ting fram igjen når oppussingen er klar.

Her er plassen min sånn den omtrent ser ut i dag - den har vært midlertidig lenge nå:

GLEDER MEG til endelig å komme ordentlig i orden - i et nyoppussa rom! ♥


Og på mitt nye rom kommer denne til å flytte inn - Nina gjetta riktig i innlegget under her!
Har ønska meg en av de "limited edition"-Cuttlebugene veldig lenge, og da jeg fikk se Ninas rosa eksemplar ble jeg bare enda mer gira. Fornuften fikk råde veldig lenge, jeg har jo en grønn en, men med litt ekstra kronasje etter julen og et akseptabelt tilbud i en utenlandsk nettbutikk, så måtte jeg bare slå til!
Rosa har stått øverst på ønskelista, men denne er ikke å oppdrive hos butikker som sender til Norge, så da ble det denne nydelige blå! (Med tilhørende skjærebrett, da dere! *dåne*)

 

Inkido har forresten en bloggcandy gående - klikk på bildet under om du vil prøve lykken du også!

4 kommentarer:

 1. Wow, så lekker liten "bug"! Grattis!! Jeg har faktisk ikke fått med meg at denne er på markedet, men nå har jeg både en grønn Cuttlebug og en Big shot, så jeg må bare beherske meg. Kanskje jeg kan beundre din på treff i stedet ;-)

  Det er spennende med et nytt år, og mange nye muligheter både i hobbyverdenen og utenfor som skal gripes. Lykke til med oppussingen, jeg har også planer for mitt rom, det er bare halvveis ferdig foreløpig (og har vært det en god stund).

  Fortsatt riktig god bedring, så kjedelig at feiringen ble amputert pga sykdom, da...

  Riktig godt nyttår, Hanne, vi ses i 2011!
  Klem :-)

  PS! Tuuusen takk for hyggelige besøk og kommentarer på siden min, det setter jeg stooor pris på!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny cuttlebug. Den er helt nyyydelig.
  Godt Nyttår :o)

  SvarSlett
 3. Nyyydelig, Hanne!!! Like vakker i blått, spør du meg!! Og matchende skjærebrett....woohoo!!
  Nyttårsklem, Wenche :0)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny og søt cuttlebug:-) Stilig sett!
  Godt nytt år!

  Klem Laila.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥