10. februar 2011

My favorite place! ♥

Jeg måtte bare gi denne posten en litt mer internasjonal tittel - på engelsk blir liksom ting enda mer sant - "favorittstedet mitt" klinger ikke like bra!

Hobbyrommet mitt er nemlig så godt som klart - og jeg er så fornøyd! Jeg satt her i går kveld, med dempa belysning og jobba på pc'n - og det var bare så deilig å være her! Endelig har jeg en ordentlig arbeidsplass som jeg har fått utforme akkurat som jeg vil! Det er fortsatt litt småkaos i skuffer, kassetter m.m., men nå skal jeg bruke god tid på å bo meg inn og se hvordan jeg best kan innrede det som står igjen. Arbeidsplassen min er enda ikke ferdig - jeg må bare se hva jeg syns jeg mangler på veggen foran meg sånn litt over tid. Fra og med nå har jeg ikke hastverk med å få det ferdig her - for nå er det bare finpussen igjen, og den skal jeg bare kose meg med!

Så - da må jeg jo vise fram rommet mitt da (og litt mannen sitt da...det er han som har plassen ved siden av...) og håpe at dere også liker det like godt som jeg gjør!

Og så må jeg jo vise fra hvordan rommet så ut før også - bare sånn for å få fram kontrasten mellom nytt og gammelt:


 


16 kommentarer:

 1. Så fint! Litt misunnelig... Men hvordan husker du alt hva du har runt om kring, og får brukt alt?

  SvarSlett
 2. Jeg har det jeg bruker aller mest enten foran meg på pulten, i tote'n eller i skuffer rett ved siden av sitteplassen min. I den stående Expediten har jeg alt av stempler og dies lett tilgjengelig. (Nå er det jo ryddig iom at jeg ikke holder på med noen prosjekter.) Ellers har jeg mye utstyr i Ikea-kassettene - og har sortert det meste der og i div. metallbokser.

  Foran meg under punche-stanga kommer jeg nok til å ha ei lita hylle med div. som jeg bruker ofte.

  SvarSlett
 3. Fy søren,så lekkert rom! :-) Er slikt som noen av oss bare drømmer om :-) Lett å kose seg her ;-) Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 4. Så fint det ble , Hanne.. Det er så godt å ha en organisert plass. Litt misunnelig på papirstativene merker jeg ;) Gleder meg til vi ses, ikke lenge igjen nå ♥ Igjen en stor takk for reklamasjonen av kurset...

  SvarSlett
 5. Dette ble så utrolig stilig Hanne og jeg kommer til å snike innom for se mer når det nærmer seg at jeg skal få eget rom. Må bare ta noen andre rom først... Ungene bør liksom bli prioritert tror jeg hehe.

  Ha en flott dag!
  Klem Kari

  SvarSlett
 6. Åh, kjære Hannemor - så fantastisk flott det ble! Sitter her litt sånn "gladmisunnelig" nå;) Det bel utrolig stilig og gjennomført - akkurat som alt annet du gjør vennen!
  Masse bra systemer du har fått deg, og alt matcher jo;) Hi, hi - det liker vi!
  Jeg får gå ned å fortsette i hula mi jeg da, blir nok ikke like lekkert som dette. Er jo så ergerlig med IKEA at de kutter ut ting med jevne mellomrom, og du får ikke tak i akkurat det du skulle ha - da må det bli noen sånne kvasiløsninger dessverre.
  Kose deg masse på det flotte nye rommet ditt da!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 7. Kjenner at jeg er litt sånn gla-misunnelig jeg også, selv om jeg har eget rom selv :D

  Det ble jo så herlig da!! Så oversiktlig og flott og masse kjekke løsninger/oppbevaringsplasser!!
  Jeg skjønner godt at du koste deg i går kveld!

  Grattis!
  Klemmer

  SvarSlett
 8. Gratulere med nytt rom! Det har blitt kjempe lekkert!!! I Hanne stil og med tydelig preg av din sans for orden og stil:) Gleder meg til å se det live når vi sees i sommer! Stor klem fra Lise-Beate

  SvarSlett
 9. Ikke misunnelig "ijaffal".....:)
  Så utrolig flott du har det, har kunne jeg ha kost meg masse vet jeg.
  Skikkelig lekker scrappeplass.
  Klemmer fra Grethe

  SvarSlett
 10. OMG!!! What STYLE!!!
  You live like a "Scrap Executive".
  And the lighting is so refreshing...
  When can I come over?!?!?!
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 11. Å, det ble kjempelekkert, Hanne! Så flink du har vært! ♥

  Kos deg masse i det nyoppussede kreasjons- og rekreasjonsrommet ditt!

  Klem :-)

  SvarSlett
 12. Ååå, såå fiiint hobbyrom Hanne!! Her kan du kose deg masse og kreativiteten blomstre!! Drømmerom for en scrapper..helt klart!!

  Ha en fin helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 13. Wow, I can see why this is your favorite place ;-)
  If I had a craftroom like yours, I would never leave it ;-)

  Elly

  SvarSlett
 14. Skjønner godt at du er fornøyd med det nye favoritt-rommet ditt. Så superflott, oversiktlig og lekkert. Her får du nok mange fine stunder :)

  SvarSlett
 15. WOW! Dette er helt rått! *drømme* Perfekt å ha din og mannens pult ved siden av hverandre, så dere kan være sammen selvom dere holder på med hvert deres! Sånn vil jeg ha det når vi flytter :) Håper alt står bra til med deg, og at du får et flott treff, jeg får desverre ikke deltatt for jeg er i NYC den helga! :/ litt bittersweet egentlig...

  SvarSlett
 16. ÅÅHH nå fant jeg denne post med det flotte roomet ditt!!
  Så utrolig bra gjennomført Hanne!
  panellen på veggene gjorde sussen.
  Og SÅ mye oppbevaringsplass!! heldig du er du... litt misundlig må innrømme ;o) men dette fortjener du som produsere så mye lekkert!

  Ja jeg regner med at vi skal treffes snart!
  Vi får se om vi ikke kan samle en liten gjeng og møtes hjem hos meg til masse skravling og spise middag sammen over veien her. Det ville ha vært kjempe kos det!
  kos og klem xx

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥