3. juni 2011

Det skjer ikke så mye i bloggen min for tida. Med ny jobb og hektiske arbeidsdager strekker ikke tida til rett og slett. MEN - i helga var jeg på Mjøstreffet, og det var veldig koselig. Fikk ikke gjort stort, men kosa meg lell. Var på fargeleggingskurs med Maya da - det var lærerikt og morsomt - og ellers ble det mer skravling og trasking enn papirsaker dette treffet.

Selvom jeg ikke rekker å blogge, så rekker jeg å lage noen kort da. Har masse på lager som jeg ikke har fått lagt ut enda. Har hatt en del bestillingskort i mai-måned, noe har jeg fått tatt bilde av, annet ikke. Sånn blir det bare.

Når jeg først er innom, tenkte jeg å vise fram noen bidrag fra CasaFeature'n vi har på CASAkreativ. Vi er jo så heldige å bli sponsa med flotte ting som vi "kreativistene" skal presentere. I mai-måned var det Poppy Design og Vibeke Spigseth som var sponsor - og her er noe av det jeg lagde med utgangspunkt i materialene vi fikk:1 kommentar:

  1. Det var hyggelig å stikke innom deg igjen. har det hektisk selv fortia så jeg kjenner meg igjen i det du skriver! Men det du har laget og blogget var flott da.vi får nok bedre tid etterhvert...igjen... :O)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥