13. juni 2011

Kos med Copics...

CopicCreations har en "distressed challenge" denne gangen, og jeg har lyst til å delta der med dette Magnolia-kortet. Denne Tilda'en er så søt, og veldig morsom å fargelegge syns jeg. Jeg blir mer og mer glad i Copicsene mine! Mønsterpapirene er nok en gang fra en av Maja design sine sommerkolleksjoner - jeg er helt betatt av de vakre papirene! ♥4 kommentarer:

 1. Helt utrolig lekkert, Hanne!! ♥

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Hannemor, your Tilda with flowers looks beautiful in her soft colors on this magnificent card! So glad to see your entry at Copic Creations. ~ Rose

  SvarSlett
 3. I love the vintage look of our card and the softness you achieved with the colors. Absolutely lovely work. Hugz, Cheryl

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥