19. august 2011

Long time, no see...

Da har hele sommeren gått uten et eneste blogginnlegg fra meg. Sommeren er ikke akkurat høytid for verken papirhobbyen eller blogging, men i år har det faktisk vært et unntak for min del vedr. hobbyen. Det har vært mange bestilllingprosjekter som sanghefter til bryllup, barsel og bryllupskort. Det er ikke alt jeg har husket å ta bilde av - feks ikke de 60 sangheftene, men her er et av barselkortene jeg har laget på oppdrag fra ei venninne.Jeg håper høsten bringer mange lange kvelder med masse tid og inspirasjon til kortlaging. Høsten byr jo også på mye moro på treff-fronten. Gleder meg til å treffe mange scrappedamer igjen i tida framover!


3 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake til bloggverdenen igjen! Høres ut som du har hatt en fin sommer ;-)

  Ååå, så vakkert!! Det motivet er så nydelig, og du har fargelagt det så lekkert med de duse fargene :-)

  Kanskje vi ses i løpet av høsten?

  Ha en flott helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 2. Du lager noen aldeles skjønne kort. Ønsker deg en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Kjempesøtt kort, liker de duse fargene godt.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥