1. september 2011

Mine første DT-bidrag til Minne-hjørnet

I sommer så jeg meg nødt til å si opp jobben min hos Minne-hjørnet. Det var med veldig tungt hjerte. Men jeg fikk spørsmål om jeg hadde lyst på en plass i designteamet deres, og det takket jeg selvsagt ja til.

En av designteamets oppgaver i løpet av året er å lage en bryllupsserie - dvs invitasjon, bordkort og takkekort til inspirasjon for kommende ektefolk. Min debut som DT-medlem hos Minne-hjørnet ble en bryllupsserie - og disse er laget over samme oppskrift - mønsterpapir fra Minne-hjørnet og to kartonger i ulik farge. Dekoren er enkel - perler og en svirl stanset ut med Cuttlebug og Spellbinders-dies. Ovalene er også stanset ut med Spellbinders. Teksten er printet ut på kartong.

Planen er at serien skal på plass i butikken veldig snart. Og mens jeg venter på anledning til å reise innover, kan jeg jo vise fram bidragene mine i bloggen.
5 kommentarer:

 1. Når man skal lage mange invitasjoner etc., er det særdeles viktig at det er enkelt å lage mye. Det bør være enkelt og elegant, akkurat slik som serien din er. Nydelig valg av farge og mønsterark og.

  SvarSlett
 2. Wow! så fine disse var Hanne!
  Jeg blir alltid inspirert av projektene dine.
  Jeg synes jeg ikke hadde sett deg i bittiken på en stund! Det var leit at du matte si opp, sikkert ikke et lett valg, men gratulere så mye med DT plass! Da får jeg fremdeles se tingene du lager når jeg er å snoker etter inspirasjon :O))

  Merker at jeg gleder meg til ski treffet already nå jeg LOL, Håper vi sees der??
  Klem Nina xx

  SvarSlett
 3. (gikk tydlighvis litt fort i svingene ((noe du kan kansje kjenner deg igjenn i??;O)) *butikken.
  Nx

  SvarSlett
 4. Så elegant og lekker serie du har laget!!

  SvarSlett
 5. Først og fremst, gratulerer så mye med DT-plassen!! De er virkelig heldige som har fått med deg på laget :-)

  Dette var virkelig superlekkert, herlig gjennomført serie med vakkert og elegant uttrykk. Det må jo være alle bruders drøm med noe så lekkert til sitt bryllup!!

  Ønsker deg en herlig uke!

  Klem :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥