19. oktober 2011

Et lite eskekort til en god venn...

Helgens Ski-treff er definitivt over, scrappesakene er så godt som pakket inn fra bilen og scrappe-plassen fylles opp på nytt igjen. Har passa på å få rydda litt og tørka papirstøv mens mye av sakene har vært på tur. Kjekt å få sånt unna! Det er veldig inspirerende være på treff-helg, men jeg har alltid litt tungt for å komme i gang igjen etterpå - det blir på en måte et antiklimaks når man kommer hjem føler jeg.

Men - nedtellingen til neste Ski-treff er allerede i gang - det er 148 dager til neste treff som går av stabelen 16.-18.mars 2012. Har du lyst til å være med, så er det bare å melde seg på til oktobertreff@gmail.com.


I dag har jeg lyst til å vise fram et eskekort jeg har laget til min gode venninne Mette. Papirene jeg har brukt er fra Pion design, og jeg kan ikke se meg mett på dem.

Takk for at du titter innom!


5 kommentarer:

 1. Wow for et nydelig eskekort med de nydelige Pionarkene. Kjempelekkert!

  SvarSlett
 2. Utrolig nydelig - og arkene er virkelig vakre! Det var kjempegøy på Ski-treffet i helga, og jeg håper jeg får mulighet til å bli med på vårens treff også! Har meldt meg på :D

  SvarSlett
 3. Hei på deg vennen! Ikke alltid lett å komme i gang etter en slik fantastisk begivenhet, og dennegangen var det ekstra stas siden du fikk sitte mye på plassen din;)
  Jeg har jo sagt det meste om dette fantastisk nydelige eskekortet. Jeg har beundret det i dag jeg. Tenk å ha en sånn god venn som deg - jeg er heldig jeg!
  stor og takknemlig klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Nydelig kort. En flott bruk av mange dies ser jeg :-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Takk for sist! Storkoste med på Ski-treffet:-)
  Meldt meg på i mars!
  En lekker eske du har laget til heldige Mette!!
  Nyyydelige detaljer og papir!! Lekkert!

  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥