3. november 2011

CASAsketchy!

CASAkreativ har vi hver måned en skisse utfordring som vi kaller CASAsketchy - og nå er skissen for november lagt ut! 3ndypapir sponser oss med en flott premie denne måneden!


Her er mitt bidrag til oktober-skissen - et kort med en smak av høst. Papirene er fra Maja design.
1 kommentar:

  1. ÅÅh nydelig høst kort Hanne, jeg glemmer at det er mulig å lage høst aktig kort, jeg blir så alt for fort opptatt av at det er jo snart JUL! så blir det vinter og jule kort jeg lager mest, men den her er jo bare hærlig, og jeg likte godt layouten, kansje jeg skal prøve meg på Kasa utfordringen... her ikke deltat der før :O)

    Klemmer i sleng sendt i luft bølgene til deg min søta, håper alt står bra til i heimen. :O)
    Nina x

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥