2. november 2011

I siste liten...

Ting går ikke så kjapt for tida, og jeg fant ut at to av kortene jeg har jobba med den siste uka hadde frist for deltakelse i dag. Så derfor kommer dagens andre bloggpost fra min side.

Denne gangen har jeg funnet ei skisse hos Cute Card Thursday - Challenge 188, og det er et motiv fra Sugar Nellie som jeg har fargelagt med Prisma Color pencils på kraft-kartong. Både moro og utfordrende med noe nytt! (Man lar seg visst lett påvirke og må prøve når man ser hva andre gjør...) Jeg deltar også hos The Pink Elephant - Distressing med kortet, da jeg har distresset kantene på papir og kartong med Distress Ink og svamp.
Ellers har jeg brukt papirer fra Papirdesign - som jeg liker utrolig godt - både mønster og farger! ♥ Snøkrystallene er puncha ut med Martha Stewart-puncher, og så har jeg gått bananas med glitterlimet denne gangen...Stempelteksten er jeg ikke sikker på hvor kommer fra dessverre, det er et clearstamp.

Gleder meg til adventstida jeg nå - ikke så mange ukene igjen heldigvis - og fram til det skal jeg kose meg videre med årets julekort!6 kommentarer:

 1. oh wow, your card is so beautiful, love the sweet image and all the sparkle!
  Many thanks for joining in the Cute Card Thursday Challenge this week!
  have a great day, Debxx

  SvarSlett
 2. Å så nydelig!!! Likte så godt fargene og papirene - og den lille, gode feen. Helt ok å gå bananas med glitteret her...det gjør susen! Skikkelig fint kort, Hanne!

  SvarSlett
 3. Helt nydelig, snuppa!!!!!
  Kjempefin fargelegging, dette har du taket på :)
  Teksten er nok fra NSS... Jeg har det selv ;D
  Ha en fin fin kveld!!!
  Go'klemmmm, Wenche ;0)

  SvarSlett
 4. Det var superlekkert! Og fargeleggingen er helt nydelig, virkelig imponerende at du takler alle fargeleggingsverktøy like godt!

  Klem :-)

  SvarSlett
 5. For et utrolig lekkert og nydelig kort! Og skikkelig stili gå fargelegge på craftkartong.

  Det stempelet der må være et av de lekreste jeg har sett på lenge :-)

  SvarSlett
 6. this is fabulous, thank you for playing with The Pink Elephant's Distressing Challenge! JOY DT

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥