2. november 2011

Søte pasteller...

Høsten har virkelig satt sitt preg på dagene her, og med mørke, tåke og regn føler jeg stort behov for  boltre meg i pasteller for tiden. Jeg har vært innom høstfargene også, men nå har jeg fått dosen min kjenner jeg.

Fant ei fin skisse hos Lili of the valley - challenge 118 denne uka, og da jeg hadde et ferdig fargelagt motiv liggende fra i sommer, så var det bare å kaste seg ut i det. Motivet er et prøvemotiv fra min spede begynnelse med Copics - ikke så godt fornøyd med det, men det duger til et enkelt kort. Hadde lyst til å utfordre meg med det søteste av det søte - lyseblått og rosa. Syns det kan være ganske fint når jeg ser andre gjør det, men samtidig har jeg vanskelig for å bruke fargene sammen sjøl...Mønsterpapirene er fra Maja design og Pink Paislee, blomstene fra Wild Orchids Craft, stempeltekstene er fra Storyteller og perlene i hjørnene er laget med Liquid Pearls.

Takk for at du titter innom!

2 kommentarer:

  1. Ingen grunn til at ikke du skulle bruke lyseblått&rosa sammen:) - du er jo en tryllekunstner med de "blomsterdekorasjonene" dine. Sart og delikat:) Nydelig kort, Hanne! Klem

    SvarSlett
  2. Det var kjempesøtt! Blomsterpynten er helt nydelig, og jeg synes at fargeleggingen er kjempefin, jeg. Jeg har dette stempelet selv, og jeg synes faktisk at det ikke er så enkelt å fargelegge det med tusj. Jeg har ikke prøvd med Distress enda, så jeg tror jeg skal prøve det snart :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥