23. november 2011

Sweet christmas dreams...

Den nye julekolleksjonen fra Magnolia har mange søte stempler og dies som jeg har falt veldig for. ♥
Og her er det første julekortet laget med en av mine nye Tilda'er samt grantre-dies'en.
Jeg pynter sjelden kortene mine så mye, men denne gangen har jeg drista meg til å kombinere både blomster, diecuts, perler og bånd - og det var jo veldig moro mens det stod på!Veldig mye av min inspirasjon til kort og fargelegging finner jeg hos Camilla Støen Bakke (og en del av Magnolia-sakene mine kjøper jeg i butikken til mannen hennes - Hjerteboden - jeg kan absolutt anbefale den butikken!)

Dette kortet har jeg blitt inspirert til i bloggen til Camilla. Jeg falt veldig for den skjulte tag'en i konvoluttlommen foran på kortet, så det måtte jeg prøve meg på. Teksten på tag'en er et stempel fra Stempelglede. 
Tilda er fargelagt med Distress Ink. I løpet av sommern og høsten har jeg prøvd meg på både Copics tusjer og Prisma Color-blyanter til fargelegging, men det er noe eget ved å bruke pensel syns jeg. ♥


Innsiden av kortet er enkelt pynta med skrivefelt og julehilsen (Stempel fra Kort og Godt). Snøkrystall-stemplet er fra Magnolia. Mønsterpapirene jeg har brukt på kortet kommer fra BoBunny og Maja design.
Jeg deltar med kortet i Simon Says Stamps Challenge - Tag you're it og Pennys Challenge Challenge 67 - Tie on it


11 kommentarer:

 1. WOW! This is stunning! I love the coloring! You have a really great eye for embellishments too : )

  Thanks for sharing your creativity at the Simon Says Stamp Challenge!!!
  -Sarah

  For More Opportunities:
  *Follow Simon Says Stamp on Twitter
  *Like Simon Says Stamp on Facebook
  *Subscribe to Simon Says Stamp on YouTube

  SvarSlett
 2. Lekkert fargelagt motiv i herlige farger. Det ble så fint med juletrærne og snøkrystallene :) Virkelig et flott kort!

  SvarSlett
 3. Ååå, det var nydelig, Hanne! Nydelig fargelegging, både farger og teknikk :-) Jeg er helt enig med deg, jeg finner også mye inspirasjon hos henne og synes at Hjerteboden er en kjempefin butikk.

  Superlekkert pyntet, så mange fine detaljer og kjempefint med den skjulte tagen :-) De nye julediesene til Magnolia er så fine, og du har brukt dem så fint!

  Ha en fortsatt fin uke!

  Klem :-)

  SvarSlett
 4. Nydelig kort, Hanne!! Mange fine Magnolia detaljer:-)
  Så mye lekkert du har laget siden sist jeg var innom.
  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 5. Kjempeflott kort. Digger den grantre-diesen :-) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. What an adorable image and beautiful card. Thanks for joining us at Penny's this round for our "Tie One On" challenge, and I really hope you will come back for the next round. You've done such an amazing job on this card. I look forward to seeing what you will make next!
  Blessings,
  Karen - Design Team Member
  karen-mycuprunnethover.blogspot.com
  P.S. Please stop by my blog and say hello. I would love to follow one another.
  God bless!

  SvarSlett
 7. Wow, stunning card!! I love the hidden tag and all of the die cut work!! An amazing creation!!
  Thank you for joining us on the Simon Says Stamp Challenge blog.
  xoxo, Christine

  SvarSlett
 8. Stunning card.

  Thank you for joining us at Simon Says Challenge this week

  Hugs

  Jo

  SvarSlett
 9. Absolutely stunning. Thanks for joining in with our challenge over at Pennys and good luck Julie DT

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥