5. november 2011

Vintage jul...

Hvorfor er det sånn at julestemninga kommer litt for tidlig hvert år...Det er liksom akkurat litt for tidlig til at man kan sette i gang med forberedelsen. Ja, i hvertfall for alt annet enn kort syns jeg...

Men kortene er jeg i gang med - og denne gangen er det de nydelige mønsterpapirene fra Pion jeg har brukt. Kortet er laget av en liten brun papirpose som jeg har laget en tag til. Morsomt med de små utklippene som tilhører Pion-papirene, her fikk jeg bruk for den lille nisse-tag'en. ♥


Det begynner å bli jul i utfordringsbloggene rundt omkring, og dette kortet passer til Wild Orchid Challenge denne gangen, "Santa Claus is coming to town..." Rosene og kristorn-bladene er fra WOC.

3 kommentarer:

 1. Dette var utrolig vakkert! Lørdagsklem fra Lisbeth :)

  SvarSlett
 2. Ååå, så vakkert, dette får jeg virkelig julestemning av! Det var virkelig midt i blinken for en vintageelsker for meg :-) Så fint med rammen rundt bokstavklistremerkene!

  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på :-) Håper at vi ses på neste Scrappiness-treff, det blir så koselig å se deg igjen!

  Ønsker deg en super helg!

  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Så utrolig lekkert!! Takk for at du er med på WOC sin utfordring ♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥