19. januar 2012

Smått med 3ndypapir

CASAfeature for januar er sponset av 3ndypapir - og kreativistene viser papirene i mange forskjellige former på CASAkreativ - titt innom for litt inspirasjon. Vi har også fått papirer til premier til flere konkurranser i forumet denne måneden, så har du lyst på en utfordring, så er det bare å bli med på moroa!

Jeg har laget litt forskjellig til featuren denne måneden, og det første jeg tenkte å vise fram er tre små kort.


Ellers har jeg så smått startet nedtellinga til Spydebergtreffen som jeg skal på neste helg - det blir moro med kreativt samvær igjen!

Takk for at du titter innom bloggen min! ♥

4 kommentarer:

 1. Hei Hanne! Dette var 3 kjempe søte kort! Liker arkene veldig godt. Stilig med små kort. Jeg har veldig lett for å lage i den vanlige 15x15 str. Men kjekt med litt forandring og noen små kort kan man jo absolutt trenge! :) Kos deg på Spydebergtreffet da! Vi sees vel på Ski treffet? Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig skjønne kort du har laget. De var virkelig flott:D Blir glad av å se på dem!

  Smil fra Sandra :)

  SvarSlett
 3. Jeg DIGGER kortene dine !!! De er så herlige (deilig å se kort uten fargelagte stempetrykk..hihi)
  Herlig herlig !!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥