15. februar 2012

Til mamma på morsdagen...

Mamma liker ugler - så derfor måtte hun få et uglekort til morsdagen! ♥

Har laget kort etter en mal i det siste Ett Trykk - men jeg har laget "foten" trekantet i steden for rektangulær da jeg syns den står mye stødigere da. En morsom variant av et kort som var veldig enkel å lage. Sånt liker jeg!
4 kommentarer:

 1. Så stilig! Perfekt papir til en ugle-elsker :) Friske herlige vårfarger og effektfull bretting.
  Klem, Jorunn

  SvarSlett
 2. Et nydelig kort og herlige papirer :-)

  SvarSlett
 3. Kjempekult kort! Jeg har noe til deg i bloggen min:)

  SvarSlett
 4. Flott kort.. Kjenner nesten en smule misunnelse her til og med.. jeg og eeeelsker ugler...:-)Så elsker jeg de at jeg har store uglecharms her som jeg hadde tenkt til og lage smykker til min venninde med bare ligger her, de er jo så fiine og se på..
  Hmm, må vel ta meg sammen snart og lage de smykkene, og så lage kort med uggler, for det her var inspirerende :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥