25. juli 2012

Deilige ferietid!

Til tross for at sol og varme ikke ser ut til å prege denne sommeren, er det slett ikke vanskelig å nyte feriedagene. Jeg har kosa meg mye på hobbyrommet i det siste, og det er deilig å kjenne at man har tid til å sette seg ned og koble av. I hverdagen blir det ofte til at jeg setter meg på hobbyrommet ved en ledig stund, uten at det kommer noe ut av det annet enn litt rydding eller rett og slett bloggsurfing etter inspirasjon.

I dag vil jeg vise fram det siste kortet jeg har laget. Motivet hadde jeg liggende ferdig, og jeg hadde så lyst til å bruke noen av 6"x6" papirene mine fra Prima, så da passet jo denne Tilda'en i nøytrale farger godt.

Var så heldig å få besøke Magnoliabutikken i Borås i ferien, og det ble jo selvsagt med noen stempler hjem, bl.a teksten jeg har brukt på dette kortet.
Har pyntet innsiden etter samme mal som forsiden denne gangen, om enn litt enklere.


Tusen takk for at du titter innom! ♥

2 kommentarer:

  1. Beautiful, muted colours and super stitching detail make this a really lovely piece.
    Alison x

    SvarSlett
  2. Kjempelekkert, og nydelig fargelegging av søte Tilda :-)

    Klem :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥