12. juli 2012

Ha en god dag...

Har ryddet på scrapperommet siden sist, og det har dukket opp noen vintagemotiver som jeg har blitt inspirert til å ta i bruk. I kombinasjon med noen av de nydelige mønsterpapirene fra Pion så MÅ det jo bare bli en koselig syssel! ♥

Hadde bestemt meg for å bruke de utklippsbokstavene fra Pion på kortet, så jeg limte dem på uten å tenke meg om. Men når alt var klart så jeg at de egentlig var litt for store - syns de så så små ut når de var på arket. Ja, ja - gjort er gjort!

Ha en god dag! I forrige innlegg hadde jeg fotografert kortet innendørs, så bildene var ikke så gode.
Denne gangen har jeg fotografert utendørs, men de ble heller ikke gode denne gangen.
Trenger visst et fotokurs snart...


Siden WOC har en Shabby Chic-utfordring denne uka, deltar jeg med dette kortet der. Roser og metallhjørne er fra WOC.

Vintage Udfordringer har en Anything goes-utfording i juli, så da legger jeg inn kortet mitt der også.

7 kommentarer:

 1. Wow! Your card is absolutely amazing!!! I LOVE the paper layers =)) Sooo cute!

  SvarSlett
 2. Just been having a look round your blog - wow! So many utterly beautiful projects... I think this gorgeous pale colouring is a very Scandinavian thing - I love it!! I'm a new fan... Thanks so much for dropping by at Words and Pictures too.
  Alison x

  SvarSlett
 3. Pion papirer og vintagebilder er aldri noen dårlig kombinasjon :-)Lekkert kort, nydelig med alle lagene med papir! Takk for at du deltar i Vintageutfordringen, og lykke til! DT Heidi

  SvarSlett
 4. Virkelig, virkelig vakkert! Så stilrent og elegant med de blå nyansene, og kjempelekker pynt!

  Klem :-)

  SvarSlett
 5. Wow! Noe så lekkert ♥ herlig med alle lagene og jeg syntes ikke det gjorde noe om bokstavene var litt store...da ser man teksten tydelig :o))
  Takk for at du deltar hos WOC denne gangen.
  Klem, Anne

  SvarSlett
 6. Aldeles nydelig!
  Lekre farger og pynt:)
  Så fint med alle lagene også.
  Takk for at du deltar på Vintage utfordringen.
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett
 7. Gorgeous those paper layering. Everything looks so soft and effortless !

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥