2. juli 2012

Litt lykkestøv...

Det eneste som er godt med denne kalde og våte sommeren,
er at kveldene fint kan tilbringes på hobbyrommet uten dårlig samvittighet for at man burde ha vært ute i stedet.

For drøye to uker siden startet jeg på dette kortet - til skissen hos Sketchy Colors. Rakk ikke å bli ferdig med det til fristen, men da jeg så at fargene for neste ukes utfordring var grønt, hvitt og oransje så satset jeg på å kunne levere til den fristen ihvertfall. Men jeg rakk visst ikke det heller.
Så da får dette kortet bare komme nå - uavhengig av utfordringer i det hele tatt.Elsker de vakre 6,5" papirene fra KaiserCraft jeg har brukt her - vakre farger og romantiske mønstre.
Den søte teksten er et stempel fra Kort og Godt.

Tilda fargela jeg på hytta tidlig i vår, med Copics, og hun har ventet på en anledning til å få plass på et kort.På dette kortet fikk jeg også brukt mitt siste tilskudd til utstyr-samlingen min - rosekvist punch og embosser fra Nellie Snellen - den har allerede kommet langt opp på favorittlista mi over veldig uunværlig scrappeutstyr! ♥

En annen favoritt jeg har brukt på kortet er Prima Athena-blomsten.
Dette er for meg de vakreste blomstene Prima har laget til nå - men dessverre får jeg ikke tak i disse lenger...


Takk for at du titter innom!

4 kommentarer:

 1. Nydelig Hanne!!utrolig vakre ark, nydelig fargeleggeing og pynring. Hmm, den rosekvisten tror jeg at jeg også må ha altså;)
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Nydlig kort!! Elsker at du har byttet ut blomstrene på stempelmotivet med ekte blomster. Så lekre farger og den blomsterkvisten fra Nellie Snellen er virkelig helt nyyydlig!!!!! <3

  SvarSlett
 3. Så lekkert! Og nyyydelig fargelegging!! Du fargelegger helt fantastisk uansett hva du fargelegger med, og velger alltid så lekre farger og pynt ♥♥

  Håper du har fine sommerdager (på tross av varierende vær), og tusen takk for veldig koselig kommentar!

  Klem :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥