31. oktober 2012

De som kjenner meg godt på hobbyrommet, vet at jeg ikke er særlig fan av å bli klinete og klissete på henda. Derfor har jeg heller ikke blitt veldig bitt av trenden med klin og klæsj og spray som det er så mye av i papirverdenen for tida.

Men jammen ble det en tag her forleden, og jammen var det litt moro å spraye og male og prøve seg fram.
Selvom jeg fortsatt ikke liker å kline meg til... ;) 


6 kommentarer:

 1. Klin og klæsj er jo sååå morro..
  Dette klarer du kjempe fint. Kul tag!!

  SvarSlett
 2. Oh, I think it's beautiful, Hannemor - completely worth getting messy for! Such beautiful, subtle colour blending, and gorgeous textures. The numbers look wonderful!
  Alison x

  SvarSlett
 3. Den var kjempeflott! Fortsett med klin og klæsj!

  SvarSlett
 4. Vakker tag! Takk for inspirasjonen.

  SvarSlett
 5. Så nydelig! Og for en flott blogg du har. Må nok følge med deg videre:))

  SvarSlett
 6. Hmm, hadde jeg ikke vært inne og kommentert denne lekre tagen din Hannemor? Den er så utrolig stilig, og jeg elsker de tallene du har brukt (ønsekr meg veldig;)) Du har fått så stilig struktur på de også!
  Ønsker deg en flott uke!
  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥