30. desember 2012

Jula varer vel helt til påske?!

Det gikk skikkelig dårlig med julekortene i år. Jeg kom på et vis sånn nogenlunde i mål og alle er skrevet. Men de ligger fortsatt på kjøkkenbenken her og venter på å bli sendt...

Det ble bare sånn i år - sykdom inntok legemet 22.desember og har først i dag for alvor begynt retretten. Jula har derfor ikke blitt helt som planlagt, og ei heller julekortforsendelsen anno 2012.

Vurderer om jeg skal spare kortene til neste jul - da er jeg jo i såfall veldig godt i rute - eller om jeg rett og slett skal sende dem avgårde nå til nyttår slik at venner og familie får vite at jeg ikke har glemt dem jula 2012 år. Jeg er bare veldig, veldig sent ute...

Her er en av tagene jeg lagde til jul. Kosa meg veldig med den, og må si at jeg syns det å stemple med distress på kraft blir ganske så stilig selv om det er veldig enkelt.


 
 
 
 

Snømannen er et Tim Holtz-stempel, det samme med bakgrunnen. Jule-poststemplet er fra Kort og Godt. Snøkrystallene er punchet med en EK Success-punch.

Siden "Anything goes" hos Cute Card Thursday og Stampin' for the weekend, så blir jeg jammen med der med denne tag'en.


Håper avslutningen av 2012 blir bra, og at 2013 blir et kreativt år for alle!

3 kommentarer:

 1. Rustikke og skikkelig flotte tags du har laget.

  Gleder meg til å være på lag med deg i året som kommer:):)

  SvarSlett
 2. Isj, sykdom er ikkeno' kjekt... Hadde jeg vært deg hadde jeg spart kortene til neste år, tenk så deilig å være klar med julekortene 1 år i forveien, hehe.... ;-)
  Fin tag! Det enkle er ofte det beste ;-)


  SvarSlett
 3. This is gorgeous, such beautiful colours and the detailing is fabulous

  Thank you for taking part in the Stampin' for the Weekend Challenge
  Sue

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥