24. januar 2013

♥ Babylykke ♥

Ei god scrappevenninne av meg ble mormor igjen tidligere denne måneden, og den nybakte mormoren måtte jo selvsagt få et kort og en rosa blomst for anledningen. Har fått dilla på posekort for tida, og bruk av utklippsbilder.
Her har jeg nok en gang brukt et bilde fra Papirpikene, og teksten har jeg også klippet ut fra et klippeark fra pikene.Ellers har jeg brukt hvit papirposekartong, bølgepapp, kakeserviett og en gammel bokside. Posen og kartongen er punchet med Doily Lace fra Martha Stewart.Til sist vil jeg takke for koselige tilbakemeldinger både her og i Papirpike-bloggen! ♥

4 kommentarer:

 1. Just beautiful, Hannemor - I could look at this for hours!
  Alison x

  SvarSlett
 2. Nydelig babykort!Liker blandigen av det det søte og røffe!

  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Really gorgeous lovethe textures and layers here! Trace x

  SvarSlett
 4. vakkert!!! Du er en mester på dette Hanne!!!
  God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥