23. februar 2014

Til konfirmanten

Det er tid for våropprydding på pc'en min - og der fant jeg et par konfirmasjonskort som ikke har fått se dagens lys på bloggen enda. Disse er fotografert i siste liten før de ble levert til den som hadde bestilt disse, så de er fotografert i clearbag.

Disse ble laget til fjorårets konfirmasjoner, og jeg har brukt stempel fra Kort og Godt - kjempekjekt til guttekonfirmasjonskort! Kortene er forøvrig laget til tvillinger, de skulle være litt like, men ikke helt like.


Er vel snart tid for konfirmasjonskort igjen nå!


1 kommentar:

  1. Kjempetøffe kort, og veldig morsomt at de har samme stil uten å være helt like :-)

    Håper ellers at alt står bra til!

    Klem :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥