26. januar 2017

Vi feirer i februar!

Februar er en bursdags-måned i vår familie, så da må det jo lages bursdagskort.

Det er ikke så mye som minner om vinter i dette kortet, men det er på denne tida at det er ekstra givende å lage noe friskt og sommerlig.


Stempeltekst fra en av Norsk Stempelblads nye clearstamp-plater.

Nytt av året er at jeg har sydd på ordentlig på kortene mine. Fram til nå har jeg ofte brukt falsk søm laget med rissehjul. Jeg har tidligere hatt en håndsymaskin som jeg ikke har fått særlig dreis på. Kjøpte meg også en barnesymaskin - som står ubrukt - fordi jeg ikke klarer å træ den riktig...
Og så har jeg en gammel maskin arvet etter svigermor. Som jeg bruker hvis jeg MÅ reparere klær, men det blir alltid noe galt med den når jeg bruker den.

I fjor kom jeg over en salgsannonse på Facebook hvor en bekjent skulle selge en enkel Singer symaskin for kr 100. Jeg slo til på dette - og tenkte at NÅ måtte jeg gi sying på kort en ny sjanse.
Maskinen har stått her utbrukt i mange måneder nå, men når jeg fikk ånden over meg på nyåret så prøvde jeg den. Og det er jammen den beste symaskinen jeg har sydd med noen gang - så enkel i bruk og *bank i bordet* lite tull og krøll. Det var jo rent moro å sy - og det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle si.Flere gratulasjonskort er på gang - det nærmer seg februar!

1 kommentar:

  1. Nydelig kort og så lekkert det ble med sikksakk sømmen :-)

    SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥