8. april 2017

En dæsj med gult!

Var på et veldig trivelig scrappetreff i Spydeberg for et par helger siden. Der fikk jeg smaken på washi-tape, og endte opp med en ganske grei samling i løpet av helga. (Hallerud hadde mange fine for salg, nemlig!)

Jeg har startet påskeferie i dag, og da bød anledningen seg plutselig til å bringe litt gult inn i bloggen. Jeg skal innrømme at gul er den fargen jeg liker aller minst. Jeg liker absolutt andres prosjekter hvor gult er brukt, for det tilfører prosjektet spenst og liv. Men jeg bruker altså sjelden fargen selv.

Men på scrappetreff kan det skje så mangt, og denne gangen skjedde det at jeg lagde noe med gult.

Det ble et veldig enkelt kort med tape - men det var absolutt moro å gjøre noe annet enn det jeg vanligvis gjør.

Så med en liten dæsj med gult så ønsker jeg en riktig god påske!


Stempelteksten er fra Norsk Stempelblad.

Jeg har bidratt i Simon Wednesday Challenge med kortet siden temaet der er "Happy Birthday" denne uken.

11 kommentarer:

 1. I love everything about this, the wash is perfect and the twine just works so well.
  Thank you for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge x

  SvarSlett
 2. Så kult med bare washi tape som dekor.
  Herlige farger og fint med lite pynt

  SvarSlett
 3. Nice article admin thanks for share your article keep share your knowledge i am waiting for your new post check custom t shirts boys t shirts kindly review and reply me

  SvarSlett
 4. KissAsian is Asian Dramas Platform where you can find all Korean, Chinese, Japanese dramas.

  watchgogoanime | Watch anime online, English anime online HD

  SvarSlett
 5. kis-sasian.com
  koreandramahd.com
  koreandramahub.com
  kissasian.site

  For all our readers that want to know how to koreandramahd.com download from kissasian on Mac OS X, VideoDuke is the only tool you will need. This massive collection of kis-sasian.com is considered by most users the koreandramahub  best website out there.

  SvarSlett

Tusen takk for at du titter innom bloggen min og legger igjen en hilsen!
Det setter jeg pris på! ♥